Podsjećamo: Otvorene prijave za EAC 2016.

Podsjećamo da su otvorene prijave na European Advertising Certificate 2016 (EAC) za zaposlenike agencija i mlade profesionalce iz industrije sa područja Europe, Bliskog Istoka i Afrike.

image004Podsjećamo da su otvorene prijave na European Advertising Certificate 2016 (EAC) za zaposlenike agencija i mlade profesionalce iz industrije sa područja Europe, Bliskog Istoka i Afrike.  EAC je jedinstvena prilika mladim profesionalcima da prošire svoje znanje o komunikacijskoj industriji. Kroz online program učenja, sudionici dobivaju sveobuhvatan pregled osnova oglašivačke industrije dok usavršavaju svoje razumijevanje različitih brand komunikacijskih procesa. Program se sastoji od 7 ključnih modula: Oglašavanje i komunikacija, Razumijevanje poslovanja klijenta, Strateško planiranje,  Klijentski, kreativni i medijski brief, Razumijevanje medijskih kanala/ medijskog planiranja, Kreativnost i kreativni razvoj te Učinkovitost.

Na temelju IPA Foundation Certificate, EAC program je razvijen posebno za polaznike iz Europe, uz pomoć Europske Komisije i programa Leonardo. Trosatni pismeni ispit održat će se 14. travnja 2016. u prostoru HURA-e.

Cijena prijave za HURA članove iznosi 250, za ostale 500 eura.

Zainteresirani se mogu prijaviti ovdje. Eventualna pitanja uputiti na [email protected].