Otvorene prijave za EAC certifikat

Mladi profesionalci i ove godine imaju priliku steći nova znanja i vještine, a program je osmišljen u skladu s trendovima modernog obrazovanja pa se pohađa online i uključuje e-nastavu, video poduke, kvizove znanja, diskusije i zadatke.

Otvorene su prijave za još jedno izdanje Europskog oglašivačkog certifikata / European Advertising Certificate (EAC). Ovaj jedinstveni program certifikacije dostupan je članovima HURA-e koja provođenjem EAC-a želi utjecati na podizanje razine stručnosti u agencijama, osiguravanje boljeg tržišnog standarda i napredovanje u mladih kadrova u Hrvatskoj.

Riječ je o jedinom programu za strukovno certificiranje u tržišnim komunikacijama u Hrvatskoj koji je priznat kao relevantno sredstvo vrednovanja u cijeloj Europi. Kroz EAC program polaznici stječu teoretska i praktična znanja vezana uz tržišne komunikacije koja će moći primijeniti u svom svakodnevnom radu. Program u trajanju od 30 sati osmišljen je u skladu s trendovima modernog obrazovanja pa se pohađa online i uključuje e-nastavu, video poduke, kvizove znanja, diskusije i zadatke.

Prijave su otvorene do 12. travnja, a offline ispit kojeg polaznici programa polažu kako bi dobili certifikat održat će se 26. travnja 2017.

Troškovi ispita i online tečaja iznose 500 eura, dok je za članove HURA-e i EACA-e osigurana povlaštena cijena od 250 eura.

Sve dodatne informacije o tečaju i kako se prijaviti pronađite na:
www.eaca-inspire.eu/certificates/eac/