Otvorene prijave za EACA-inu međunarodnu ljetnu školu

Prijave za petu međunarodnu ljetnu školu EACA-e su otvorene za sve zainteresirane studente i mlade profesionalce u industriji.

eaca summ schPrijave za petu međunarodnu ljetnu školu EACA-e su otvorene za sve zainteresirane studente i mlade profesionalce u industriji.

Između 7. i 11. srpnja 2014. godine, sudionici će moći pohađati radionice vodećih reklamnih stručnjaka u Università degli Studi Roma Tre, Dipartimento Architettura, u Rimu. Tijekom tog tjedna, polaznici će naučiti kako se različite komunikacijske discipline nadopunjuju u svrhu kreiranja integrirane kampanje te će raditi u internacionalnim timovima na jedinstvenom pravom klijentovom briefu.

Škola nudi  širok spektar radionica, među kojima su:

  • Strateško planiranje i storytelling
  • Stvaranje kreativnih ideja
  • Budućnost digitala
  • Prezentacijske vještine i vještine pitchanja

Škola je organizirana u dva termina:

  • Ljetna škola za studente i profesionalce, koja se održava početkom srpnja
  • Ljetna škola za akademike, koje se održava krajem kolovoza

Cilj ljetne škole je ne samo pružiti visokokvalitetne obrazovane programe, nego i omogućiti razmjenu studenata i mladih profesionalaca te akademika i marketinške industrije.

Prijave su otvorene do 4. travnja 2014. godine. Za više detalja o ljetnoj školi, posjetite http://www.eacaeducation.eu/PageFromDb.aspx?page=Summer_School_2014

Više informacija o  EACA međunarodnoj ljetnoj školi

International Summer School je EACA-in projekt koji aktivno razvija unapređenje izvrsnosti u komercijalnim komunikacijskim edukacijama i istraživanjima te budućim poticajima razmijene između europskog komercijalnog komunikacijskog sektora i akademskih partnera. Svake godine okupljaju se studenti, akademici i profesionalci zajedno u jedan od europskih gradova gdje pohađaju radionice i upoznaju vodeće trenere iz reklamne industrije. Kao dodatak dnevnim tečajevima, sudionici rade u timovima na stvarnim briefovima tokom cijelog trajanja škole.