Otvorene prijave za Eurobest 2014

Službeno su otvorene prijave za Eurobest 2014.

EurobestSlužbeno su otvorene prijave za Eurobest 2014 na stranicama www.eurobest.com. Festival će se održavati u Helsinkiju od 1. do 3. prosinca 2014. godine.

Europska kreativna industrija će se okupiti od 1. do 3. prosinca u Helsinkiju na Eurobestu 2014 festivalu kako bi prepoznali najinovativnije, najistaknutije i vizionarske kreativne kampanje iz regije u protekloj godini. Radove prijavljene u 16 kategorija ocjenjivat će stručnjaci iz industrije koji dolaze iz svih sfera, od tradicionalnog tiska i outdoor komunikacija do tehnologija i digitalnih kampanja.

Svake godine Eurobest daje pet posebnih priznanja agencijama i pojedincima. Ovisno o vrsti nagrade, pobjednici su ili izvučeni iz prijavljenih agencija temeljenih na njihovom rangu na Eurobestu te godine ili su izabrani od strane organizatora festivala kao ljudi ili poduzeća koja su dali izuzetan doprinos u industriji. Kategorije koje se predstavljaju su: Oglašivač godine, Agencija godine, Nezavisna agencija godine, Network godine i The Eurobest Zlatna palma.

Za prijave radova do 26. rujna je dostupan Early Bird popust, kao i za prijave posjetitelja. Shortlista će biti puštena tijekom Festivala, dok će se završna ceremonija održati 3. prosinca.

O Lions Festivalu

Lions Festivali Limited je organizator međunarodnih festivala kreativnosti, uključujući vodeće Cannes Lions i Eurobest, kao i suorganizator Dubai Lynx-a, Spikes Asia, the Festival of Asian Marketing Effectiveness i Digital Asia Festival and Awards.Lion je široko priznat kao najsjajnija nagrada u kreativnoj komunikacijskoj industriji i globalno mjerilo izvrsnosti. Za detalje, posjetite www.lionsfestivals.com. Od 2014. godine, HURA je službeni partner i zastupnik Festivala u Hrvatskoj.