Otvorene su prijave za BalCannes – počinje nova sezona lova na lavove!

Odabire se 25 najboljih projekata regije, od kojih će sedam udomiti posebne nagrade BalCannesa – blistave lavove. Najuspješnijoj će agenciji biti uručen poseban lav koji zna put do Cannesa.

Opet vam se nudi jedinstvena prilika za prezentiranje svoga rada pred klijentima iz cijele regije – od 1. lipnja do 1. rujna 2019. otvorene su prijave za BalCannes! Već osmu godinu ova revija projekata tržišnog komuniciranja spaja originalnost kreativne ideje, kvalitetu njezine prijave i tržišnu relevantnost te po tim kriterijima odabire 25 najkvalitetnijih regionalnih projekata.

Foto: Danijel Berković/PIXSELL

Među njima odabire se sedam lavova koji su pokorili zakone komunikacijske džungle i time zaslužili svjetlucava lavovska priznanja u sljedećim kategorijama:

  1. Najbolja BalCannes agencija
  2. Najbolji BalCannes projekt
  3. Posebna nagrada žirija klijenata
  4. Posebna nagrada žirija agencija
  5. Posebna nagrada žirija novinara
  6. Najbolji projekt za inozemno tržište
  7. Najbolji regionalni projekt.

Najvećem lavu, dobitniku nagrade za najbolju agenciju BalCannesa, organizator BalCannesa honorirat će trošak prijave jednog projekta na natjecanje Cannes Lions 2020. godine!

Kad bi statuu osvojiti bilo lako, lav bi bio svatko – stoga će o odabiru najboljih odlučiti žiri sastavljen od regionalnih predstavnika klijenata, agencija i medija, a žiriranje će se održati u Sarajevu. Na tržištu se upravo sinergijom ove tri perspektive postižu najbolji rezultati, a BalCannes je jedino natjecanje na kojem možete iz prve ruke saznati kako o vašim projektima razmišlja svaki od tri sastava žirija zasebno.

Mali projekti ili velike kampanje; domaći projekti, ali i oni za strana tržišta – sve dok su ih klijenti odobrili te su realizirani u periodu od 1. 5. 2018. do 1. 9. 2019., sve se računa. Matični ili engleski jezik, s titlovima ili bez njih – sve može!

Ušminkajte nove projekte i pripremajte ih za pozornicu Weekend Media Festivala jer osim što će prezentacije projekata na licu mjesta pratiti mnogobrojna publika – čitajte: međunarodni klijenti – uspjesi top 25 projekata s revije bit će proslavljeni na Yellow pages stranicama BalCannesa. A za vječnu slavu i hvalu bit će zaslužno novo izdanje Kreativnog portfolija, gdje će se također predstaviti 25 najboljih.

Posebne opcije 4 + 1 gratis i 7 + 3 gratis: Ako prijavite četiri projekta, peti možete prijaviti besplatno, a ako budete posebno vrijedni i pripremite ih sedam, još tri moći ćete prijaviti bez naknade. Svi prijavitelji BalCannesa ostvaruju i poseban popust na kotizaciju za sudjelovanje na Weekend Media Festivalu (ona nije uključena u cijenu prijave na BalCannes).

Za sve informacije posjetite www.balcannes.com. Ne zaboravite – lavovi nikada ne čekaju zadnji trenutak za prijavu.