Otvorene su prijave za novo izdanje Europskog oglašivačkog certifikata (EAC)

how-to-get-your-certificateEACA (Europsko udruženje agencija za tržišno komuniciranje) je otvorila prijave za još jedno izdanje Europskog oglašivačkog certifikata / European Advertising Certificate (EAC), a offline ispit održat će se 14. travnja 2016. godine.  

Riječ je o jedinom edukacijskom programu za strukovno certificiranje mladih profesionalaca iz područja tržišnih komunikacija u Hrvatskoj koji je priznat i odobren kao relevantno sredstvo vrednovanja na međunarodnoj razini.

Europski oglašivački certifikat (EAC), jedini je europski certificirani program stručnog usavršavanja mladih profesionalaca iz oglašivačkih agencija u Hrvatskoj. Ovaj jedinstveni program dostupan je članovima Hrvatskog udruženja društava za tržišno komuniciranje (HURA) koja provođenjem ovog programa želi utjecati na podizanje razine stručnosti u agencijama, osiguravanje boljeg tržišnog standarda i napredovanje mladih kadrova u Hrvatskoj.

Sve zainteresirane pozivamo da se prijave za EAC program online učenja u trajanju 30-35 sati kroz 7 različitih modula.

U cijenu edukacije uključen je završni ispit, a za HURA-ine članove osigurano je 50% popusta te iznosi 250 eura koje je potrebno uplatiti prije pristupanja samoj edukaciji.

Više informacija kao i obrazac za prijavu naći ćete na certificate.eaca.eu.