Otvorene su registracije za EAC ispit

Prijave na ispit za Europski oglašivački certifikat (EAC) - europski temeljni stupanj kvalifikacije za mlade agencijske početnike, otvorene su za registraciju za sve zainteresirane.


eaca_certificate_logo_rgb_awPrijave na ispit za Europski oglašivački certifikat (EAC) – europski temeljni stupanj kvalifikacije za mlade agencijske početnike, otvorene su za registraciju za sve zainteresirane.

Kako bi dobili EAC certifikat, mladi agencijaši će i ove godine trebati proći kroz trosatni online ispit, koji će se održati 5. studenoga ove godine, istovremeno u svim državama članica diljem Europe, Srednjeg Istoka i Azije.

Troškovi ispita, koji uključuju i troškove samog 30-satnog online tečaja, iznose 220€ po osobi, a prijaviti se možete na: www.certificate.eaca.eu.

Prijave na ispit otvorene su do 22. listopada.  

Detaljnije o EAC-u

Europski oglašivački certifikat (EAC), jedini je europski certificirani program stručnog usavršavanja mladih profesionalaca iz oglašivačkih agencija u Hrvatskoj. Ovaj jedinstveni program dostupan je članovima Hrvatskog udruženja društava za tržišno komuniciranje (HURA) koja provođenjem ovog programa želi utjecati na podizanje razine stručnosti u agencijama, osiguravanje boljeg tržišnog standarda i napredovanje u mladih kadrova u Hrvatskoj.

Riječ je o jedinom programu za marketinško strukovno certificiranje u Hrvatskoj koji je priznat kao relevantno sredstvo vrednovanja u cijeloj Europi.

Kroz EAC program polaznici stječu teoretska i praktična znanja vezana uz tržišne komunikacije koja će moći primijeniti u svom svakodnevnom radu. Program je osmišljen u skladu s trendovima modernog obrazovanja pa se pohađa online i uključuje e-nastavu, video poduke, kvizove znanja, diskusije i zadatke. Obuhvaća šest različitih tematskih modula: oglašavanje i komunikacija u kontekstu, upoznavanje klijentovog poslovanja, klijentov kreativni i medijski brief, kreativnost i kreativni razvoj, razumijevanje medijskih kanala te realizacija kreativnih ideja. Polaznici koji uspješno završe EAC program, stječu EAC certifikat koji je priznat i odobren kao relevantno sredstvo vrednovanja u cijeloj Europi.