Otvoreno UEPS-ovo natjecanje za tradicionalna godišnja priznanja

Dok se okrenete, napravite nekoliko kampanja, nazovete klijente i kolege, eto novog natjecanja. Natjecanje za tradicionalna godišnja priznanja najuspješnijim agencijama, kompanijama i pojedincima u Srbiji za ovu godinu otvoren je točno na sredinom rujna, mjeseca koji odjavljuje ljeto i najavljuje jesen.

Ove godine uvedeno je nekoliko novih kategorija koje su izraz i refleksija onoga  što se događa u svijetu advertisinga. Prije svega, tu je kategorija Kampanja koja promovira nacionalne vrijednosti i tradiciju, Međunarodna kampanja adaptirana za domaće tržište, potom Digitalna influencer kampanja i Kampanja kreirana uz pomoć AI (*ove kampanje ne mogu biti prijavljene u drugim kategorijama).

Priznanja se dodjeljuju za ostvarene radove u struci koji su nastali od 1. prosinca 2022. do zaključenja ovogodišnjeg natjecanja. Nagrade se ove godine dodjeljuju u 20 kategorija, s trideset potkategorija, a dobivaju ih organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnija i najkreativnija rješenja u oblasti tržišnih komunikacija.

Dodjela prestižnih priznanja, (nagrada Dragan Sakan, Grand Prix, Agencija godine, Oglašivač godine, te niz priznanja za najkvalitetnija kreativna rješenja iz različitih oblasti marketinških aktivnosti) kao i prethodnih godina, bit će dodijeljena na svečanosti povodom Dana UEPS-a.

Prijave radova primaju se najkasnije do 1. prosinca 2023. godine. O uvjetima ovogodišnjeg natjecanja više na poveznici.