Pogledajte izložbu najboljih ovogodišnjih projekata natjecanja Effie, IdejaX i Mixx

Na ovogodišnjim Danima Komunikacija dodijeljene su čak 64 nagrade za 244 projekta prijavljena na natjecanja Effie, IdejaX i Mixx.

Kako bismo još jednom odali priznanje dobitnicima, ali i podsjetili na ostale uspješne projekte, objavili smo digitalne izložbe radova strukovnih natjecanja Effie, IdejaX i Mixx.

Nagrada Effie dodjeljuje se za najznačajnija postignuća u tržišnim komunikacijama pod sloganom Ideje koje djeluju, što znači da se osim kreativnosti, nagrađuju i učinkovitost i strateško promišljanje kampanja. Ove je godine zabilježen porast broja prijava na Effie, natjecanje koje je krajnji dokaz i priznanje najboljim agencijama i oglašivačima za izvanredno tržišno komuniciranje. Sve projekte pobjednika i finalista Croatia Effie natjecanja 2018. možete pogledati u digitalnoj izložbi na www.effie.hr.

Na www.danikomunikacija.com dostupne su izložbe radova ovogodišnjih izdanja natjecanja IdejaX i Mixx. Uz pobjednike i finaliste, moguće je pregledati i ostale projekte koji su bili u konkurenciji za prestižne nagrade. IdejaX nacionalno je natjecanje u kreativnosti na kojem se već godinama uspješno natječu agencije sa svojim kreativnim idejama, a ove je godine novost javna objava ocjena žirija. Mixx nagrada dodjeljuje se najboljim digitalnim kampanjama i digitalnim alatima/platformama u području tržišnih komunikacija.