Popust za članove HURA-e: Tech Lab Summit

Tech Lab Summit: Renaissance – The Next Generation of Privacy, Addressability & Safety održat će se 13. i 14. listopada od 18 do 22 h, a članovi HURA-e mogu ostvariti popust od 50 % koristeći posebni kod.

Tri velike promjene utjecale su na industriju oglašavanja u prošloj godini: pandemijski način života ubrzao je već eksplozivan rast streaminga videa i conneced televizije (CTV) zajedno s pojačanim sigurnosnim izazovima za oglašivače, globalna privatnost i novi propisi o zaštiti podataka te dizajn usmjeren na privatnost na prvom mjestu utjecao je na velike browsere i operacijske sustave.

IAB Tech Lab Summit: Renaissance predstavit će inovativna rješenja i standarde koje su razvili IAB Tech Lab te će obrazovati industriju o tome kako omogućiti da navedene promjene postanu temelj za sljedeće generacije tehnologija digitalnog oglašavanja.

Polaznici će imati priliku duboko zaroniti u najnovije CTV standarde, educirati se o budućim temeljima globalne privatnosti, rješenjima za addressability i zaštiti podataka te naučiti izgraditi transparentan i siguran programski lanac opskrbe.

Tech Lab Summit: Renaissance događaj održat će se virtualno, a sesije će vlasnicima kotizacija biti dostupne za gledanje na zahtjev 30 dana nakon događaja, unutar platforme Convene.

Cijena kotizacije za članove HURA-e u ranom prijavnom roku, uz navedeni popust od 50 % , iznosi 99 USD. Kako biste osigurali svoju kotizaciju po povlaštenoj cijeni potrebno je pri kupnji kotizacije unijeti kod za popust pa nam se svakako javite se na [email protected] da vam pošaljemo sve detalje.

Službena stranica događanja dostupna je ovdje.