Predavanje: Važnost društvenih medija u poslovnom svijetu i internetski marketing, 11.06.2013

Predavanja u organizaciji Udruge MBA Croatia održati će se u utorak 11.06.2013. u 18:00 na lokaciji HGK - Centar za poduzetništvo, inovacije i tehnološki razvoj (Nova cesta 3-7, 10000 Zagreb).

MBACroatiaFBCoverPredavanja u organizaciji Udruge MBA Croatia održati će se u utorak 11.06.2013. u 18:00 na lokaciji HGK – Centar za poduzetništvo, inovacije i tehnološki razvoj (Nova cesta 3-7, 10000 Zagreb). Ukratko o predavanjima u nastavku;

1. “Kick­Ass digital and social media trends for 2013­-2014″ održat će Gorjan Agačević koji će pričati o stvaranju i dijeljenju sadržaja u službi marketinga i zamahu koje su uzeli upravo u ovoj godini. U digitalnom svijetu taj isti sadržaj može biti distribuiran na raznim platformama i upakiran u različite oblike. U 2013. ističe se 8 trendova koji uspijevaju na inozemnom i hrvatskom tržištu.

2. “Što sam naučio od Ivana Šarića?” održat će Davor Runje koji je nakon spektakularnog globalnog uspjeha Hire me Jon Stewart virala, sjeo s Ivanom Šarićem na kavu i zamolio ga da mu detaljno ispriča kako mu je to pošlo za rukom. Kratak sažetak razgovora objavljen je u formi intervjua (http://danas.net.hr/novac/ivan-saric-prisjela-mi-janjetina), a u ovom predavanju će ispričati te i ostale praktične savjete i iskustva.
Nakon toga, moći ćete čuti nešto više o korištenju društvenih mreža u poslovanju.

3. “Od outsidera do lidera uz korištenje društvenih mreža!” je predavanje koje će održati Ognjen Bagatin i koji će na primjeru Poliklinike Bagatin ispričati kolika je važna prisutnost na društvenim mrežama. B2C ili B2B nije važno, društvene mreže više nisu samo „nice to have“ alat, već „must have“ alat kako bi se uopće natjecali na tržištu. U ovom predavanju će nam odati tajnu uspjeha.

Ulaz na predavanje je slobodan za sve koji se prijave. Broj mjesta na predavanju je ograničen, a mjesta će se popunjavati prema redoslijedu prijave uz prednost članovima Udruge MBA Croatia. Prijavite svoj dolazak na predavanje ovdje.