Predstavljen Eurobest EXTRA

Eurobest - europski festival kreativnosti predstavio je jedinstveni program dodatnih kreativnih podražaja kako bi posjetitelji u konačnici bolje radili.

extraEurobest – europski festival kreativnosti predstavio je jedinstveni program dodatnih kreativnih podražaja kako bi posjetitelji u konačnici bolje radili.

„Ljudi prisustvuju Eurobestu kako bi se inspirirali i upoznali istomišljenike, ali svima je krajnji cilj otići s festivala sa saznanjem nekog osobnog napretka. Uz potporu grada Antwerpena, kao i naših članova žirija i govornika, ove godine smo ponudili niz dodatnih aktivnosti kao što su Creative Safaris i Portfolio Reviews koji će vas dodatno inspirirati”, rekla je Louise Benson , direktorica Eurobest festivala.

Nudeći poboljšani networking, Daily Breakfast Meetings pružit će klijentima priliku za druženje, a od marketinških stručnjaka iz P&G-a i Heinekena moći će čuti niz zanimljivih predavanja. Također u ponudi je i program susreta skrojenih za različite zajednice, uključujući umjetnosti i dizajn, UGC i Data x Effectiveness. Ovdje će polaznici imati priliku raspravljati o aktualnoj situaciji u industriji, razmijeniti iskustva i ostvariti korisne kontakte.

Eurobest Extra izvodit će se paralelno s trodnevnim programom festivala inspirativnog sadržaja. Ovogodišnji Eurobest održava od 1. do 3. prosinca u Antwerpenu. Detalje o dodatnom programu potražite na www.eurobest.com.