Predstavljen program ovogodišnjeg Eurobesta

eb2Na ovogodišnjem Eurobestu, uz široki spektar predavanja i aktivnosti, govornici će dijeliti iskrene priče o svojim kreativnim stvaralaštvima kroz program koji sadrži diskusije o propagandi, pornografiji, džeparcu, kreativnosti i još mnogo čemu.

“Godišnjim putovanjem po Europi, Eurobest odražava kulturu grada domaćina. Bogata obrtnička baština i kreativnost grada Antwerpena, domaćina ovogodišnjeg Eurobesta odredila je teme festivala. Predavanja su dizajnirana kako bi potaknuta sve koji prisustvuju da razmisle o svojim trenutnim metodama rada i otkriju nove”, poručila je Louise Benson, direktorica Eurobesta.

Inspiration Stage donosi velike priče i inovativne ideje glavnih predavača festivala, uključujući i kako se propaganda može koristiti za mir u kriznim vremenima, koncept Goodvertising kao pokretačke snage u industriji, kao i tajnu kako napisati knjigu u jednom satu. Govornici su Nick Bailey, glavni izvršni direktor i izvršni kreativni direktor, Isobar; Mark van Iterson, direktor Global Heineken Design; James Kirkham, Global Head Social & Mobile, Leo Burnett; Nigel Jones, glavni direktor strategije, FCB i Ben Priest, osnivač i glavni kreativni direktor, Adam & Eve DDB.

U specijaliziranijem fokusu, Studio prostor će sudionicima pružiti priliku za razgovor s govornicima o raznim temama, u rasponu od brand buildinga i društvenih medija do umjetne inteligencije. Chris Peel, kreativni direktor, The Martin Agency; Nick Turner, međunarodni izvršni kreativni direktor, Razorfish; Constance Smith, voditeljica društvenih medija, Lacoste i Huw Devine, strateg, MNSTR su samo neka od imena koja će potaknuti živahne rasprave u Arenberg kazalištu.

Discovery Stage pružit će prostor za upoznavanje najnovijih koncepata i ideja niza uzbudljivih inovatora kao što su Miles Kempton, dizajner zvuka, GCRS; Jana Savić Rastovac, izvršna kreativna direktorica, McCann Beograd; Anne-Cécile Michaud, glavna direktorica globalnih strategija, Havas Media Group i autor Sidney Vollmer. Ostale interaktivne radionice, predavanja, gradski izleti, profesionalna upoznavanja te recenzije portfolija omogućit će sudionicima iz svih aspekata industrije nadahnuće i edukaciju.

Eurobest se ove godine održava od 1. do 3. prosinca u Antwerpenu, Belgija, a više informacija o programu potražite na www.eurobest.com.