Prihvatite promjenu, stvarajte prilike – virtualno predavanje s Louise Tingström u srijedu na DK Talku

Čak 12 godina zaredom rangirana je među top 5 svjetskih komunikacijskih savjetnika u području spajanja i akvizicija kompanija, danas je savjetnica CEO-a UniCredit Grupe, a u srijedu u 15 sati na Facebooku Dana komunikacija pridružit će nam se na još jednom online DK Talku!

Louise Tingström nezaobilazno je lice tržišnih komunikacija – radila je za Formulu 1, vodila korporativne komunikacije za Visa International, upravljala međunarodnim komunikacijama British Airwaysa, danas je savjetnica CEO-a UniCredit Grupe, a u srijedu će na DK Talku održati besplatno predavanje na temu Embracing Change, Creating Opportunities.

Komunikacija brenda mora imati strategiju i smjer, ona oblikuje brend i kreira njegovu reputaciju. U vremenu krize u kojem smo se našli ta činjenica ima nevjerojatnu snagu, a više nego ikada svjesni smo i činjenice koliko nam je svaka minuta dragocjena, a poslovne situacije promjenjive. Zato je DK Talks format od samo 30 minuta koji će ovoga puta pružiti priliku da učimo o komuniciranju od stručnjakinje koja je itekako spremna preuzeti rizik – tijekom posljednjih 15 godina radila je na spajanjima tvrtki vrijednima više od 200 milijardi eura.

Foto: Borna Filić/PIXSELL

Iz perspektive savjetnice vodećih svjetskih kompanija, ali i vrhunske stručnjakinje u pokretanju vlastitih poslovnih prilika, Louise Tingström govorit će nam o promjenama i novim pravcima u komunikacijama – stoga je ovo prilika koju ne smiju propustiti menadžeri agencija, brendova, ali i svi zainteresirani za komunikacije i poslovni razvitak. Nakon predavanja Louise će u intrigantnom razgovoru s moderatoricom Antonijom Mandić odgovoriti i na najzanimljivija pitanja publike.

Organizatori DK festivala, koji je pogođen krizom, žele nastaviti podupirati tržište i rast na način na koji to najbolje znaju – dijeljenjem znanja – stoga je sudjelovanje na ovom online predavanju Dana komunikacija potpuno besplatno za sve. Detalje pronađite na službenoj stranici, a u srijedu u 15 sati priključite se predavanju i razgovoru na Facebooku Dana komunikacija.