Priprema, pozor, Cannes! – otvorene prijave za natjecanje Young Lions Croatia 2020

Natjecanje koje mladim domaćim kreativcima nudi priliku da postanu najbolji u Hrvatskoj, a potom i najbolji na svijetu, ove godine predstavlja Young Lions School – cjelodnevni program edukacija uz vrhunske mentore, također iz Cannesa.

Potpuno odvojeni od svojih kolega, izolirani od savjeta mentora i suradnika te dodatnih inputa klijenata, natjecateljski timovi perspektivnih mladih profesionalaca do 30 godina borit će se za titulu najboljih u Hrvatskoj te vrijednu nagradu odlaska na najveće svjetsko natjecanje kreativnosti Cannes Lions, gdje imaju priliku postati i najbolji na svijetu.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Organizatori će Cannes mladim lavovima dovesti i u Rovinj, gdje će prvi put biti predstavljen Young Lions School – cjelodnevni program radionica, predavanja i mentoringa s vrhunskim svjetskim stručnjacima, koji će biti dostupan samo natjecateljima Young Lionsa. Ovaj novi program održat će se u sklopu nadolazećih Dana komunikacija, a najtalentiranijim mladim pojedincima omogućit će priliku za dijeljenje znanja i usavršavanje kako bi dodatno izbrusili svoje vještine te postali još konkurentniji.

Prijave su otvorene, a timovi se mogu natjecati u pet kategorija: Design, Digital, Media, Print i PR, ovisno o specijalizaciji i stručnosti samih natjecatelja. Natjecanje će trajati 24 sata, održat će se u Zagrebu 20. ožujka, a pobjednici će biti proglašeni 4. travnja na svečanoj dodjeli nagrada na Danima komunikacija.

Nemojte dvojiti ni sekunde, napravite to! Već vam natjecanje u Zagrebu pruža neko novo i drugačije iskustvo, ali i nova poznanstva i druženje s kolegama. A one koji oduševe projektom i osvoje žiri čeka prilika života. Cannes je stvarno nešto što ćete zauvijek pamtiti!, poručuju pobjednice Young Lions Croatia 2019 Ana Tavić i Martina Ukić iz agencije Studio Sonda.

Foto: Borna Filić/PIXSELL

Osim odlaska u Cannes, dodatno zadovoljstvo timovima pruža i humanitarni karakter natjecanja – kreirana se kreativna rješenja bez naknada ustupaju neprofitnoj organizaciji. Na pozitivnu lokalnu promjenu natjecanja ukazuje i činjenica da je riječ o domaćem klijentu.

Dugogodišnji su partneri natjecanja Young Lions Croatia i Shutterstock te Zagrebački inovacijski centar (ZICER), a timovi se mogu prijaviti do 2. ožujka pomoću obrasca dostupnog na poveznici.