Produžili smo rok za prijave na natjecanje Young Lions Croatia

Mladi stručnjaci prijavom do srijede 13. ožujka dobivaju priliku pokazati svoja umijeća, pobijediti i otputovati u Cannes.

Jedino natjecanje za mlade agencijske i nezavisne profesionalce – Young Lions Croatia i ove će godine novim nadama industrije tržišnog komuniciranja omogućiti da se svojim sposobnostima iskažu i osvoje prestižnu nagradu.

Nakon što im se na samom početku natjecanja prezentira brief, timovi od dvije osobe imat će, u izolaciji od vanjskog svijeta, 24 sata za kreativne procese, razradu i realizaciju zamišljenih ideja. Pobjednički tim koji osvoji Grand Prix dobiva nagradu u vrijednosti od 45.000,00 kuna, odnosno troškove puta, smještaja i kotizacija za festival Cannes Lions 2019, koji se od 17. do 21. lipnja održava u Francuskoj.

Foto: 404 agency

Young Lions Croatia ujedno je i projekt humanitarnog karaktera: klijent natjecanja neprofitna je humanitarna organizacija ili organizacija civilnog društva kojoj natjecatelji sve producirane materijale daju na korištenje bez naknade te im se priznaje autorstvo.

Ove godine natjecanje će se provesti u 5 kategorija: Design, Digital, Media, Print i PR, a finalisti svih kategorija imat će priliku prezentirati svoje radove pred publikom na ovogodišnjim Danima komunikacija.

Vremena je još malo, stoga ne oklijevajte, nego se prijavite. Sve informacije o natjecanju možete pronaći u Pravilniku, a prijaviti se možete pomoću Obrasca za prijavu.