Radionica o design thinkingu ususret konferenciji o digitalnom marketingu

Konferencija "Od digitalnog marketinga do marketinga digitalne ere" održat će se 9. lipnja u dvorani Kornati City Plaze Zagreb s početkom u 9 sati.

Ususret konferenciji, na Visokom učilištu Algebra, 8. lipnja bit će održana radionica “Design Thinking Workshop: The Innovation Session”. Radionicu će voditi Anja Svetina Nabergoj, koja dolazi sa Sveučilišta Stanford te predaje na Institutu za dizajn Hasso Plattner.

Radionica u trajanju od četiri sata bit će održana na engleskom jeziku. Cijena radionice je 2.300,00 kuna (PDV nije uključen u cijenu), a uključuje prisustvovanje na radionici  te kotizaciju za konferenciju “Od digitalnog marketinga do marketinga digitalne ere“, a na kojoj će Anja ujedno održati polusatno predavanje na temu “Design Thinking and the Future of Innovation: How to innovate in a messy, exponentially accelerated future”.

Prijavu možete izvršiti na mail: [email protected], a više informacija o radionici možete pronaći u nastavku: Design Thinking Workshop: The Innovation Session.