Rane prijave za Effie otvorene do 1.3.

Vrijeme leti! I baš zato vas podsjećamo da popunite prijavnice i složite sve potrebne materijale za Effie.

trophy effie sadVrijeme leti! I baš zato vas podsjećamo da popunite prijavnice i složite sve potrebne materijale za Effie. Za one kojima je promaklo, rok za ranu prijavu je 1. ožujka 2013. a redovnu 31. ožujka 2013.. Minute otkucavaju, dani prolaze, a bila bi prava šteta da ne prijavite svoje ideje, pogotovo one učinkovite.

Effie natjecanje priznato je u cijelome svijetu i provodi se u više od 40 zemalja među kojima je naše hrvatsko posebno uspješno i kao takvo prepoznato i od Effie Worldwide organizacije prema čijoj licenci se izvodi. I ove godine je stoga, u suradnji s Effie Worldwide, projekt unaprijeđen u nekoliko segmenata. Najznačajnije među njima uvođenje je dva kruga žiriranja tj. predselekcija koja se vrši isključivo temeljem rezultata i strateškog izazova. Time se dodatno osigurava da samo najbolji i najefikasniji radovi osvajaju nagradu.

Croatia Effie 2013 održat će se u sklopu Dana komunikacija, nacionalnog festivala oglašavanja, od 16. do 19. svibnja 2013. godine. U natjecanju Croatia Effie 2013 mogu sudjelovati kampanje koje su se provodile u Hrvatskoj u cjelosti ili djelomično u periodu od 1. siječnja 2011. do 30. rujna 2012. Četvrto hrvatsko Effie natjecanje organizira HURA prema svjetskoj licenci Effie Worldwide organizacije.

Više informacija o rokovima, prijavama, žiriju, cijenama i primjerima prijava potražite na www.danikomunikacija.com