Rani prijavni rok BalCannesa otvoren do utorka, traže se najbolji kreativni radovi u posljednje 2 godine!

Pokažite najbolje od svoje kreative tijekom protekle dvije godine i zauzmite svoje mjesto među najboljima u regiji – a i u velikom BalCannes Reportu. Požurite jer redovni prijavni rok traje do 17. listopada!

Foto: Emica Elveđi/PIXSELL

Zamišljate li se pod svjetlima reflektora uz gromoglasni pljesak regije i zasluženo priznanje za svoj trud i izvrsnost? Pripremite pobjedničke govore, odaberite svečane outfite i – najvažnije – ispolirajte svoje prijave jer u tijeku je novi BalCannes – koji ujedinjuje regionalnu komunikacijsku i kreativnu industriju i ističe njezinu genijalnost – te čeka upravo vašu prijavu.

Bilo da ste etablirana komunikacijska i marketinška agencija ili se tek probijate na kreativnoj sceni, BalCannes je natjecanje na kojem možete pokazati i dokazati onima koji vas ne znaju zašto ste vrijedni, i to na sljedećim Danima komunikacija u Rovinju! Rani prijavni rok traje do 17. listopada, dok kasni prijavni rok završava 16. studenog 2023.

Važno je istaknuti da je moguće prijaviti cjelovite, integrirane kampanje, kao i pojedinačne, jedinstvene dijelove unutar kampanje koji predstavljaju jednu ideju provođenu tijekom dvogodišnjega kvalifikacijskog perioda od 20. kolovoza 2021. do 16. studenog 2023. Prijava na BalCannes iznimno je jednostavna – dovoljno je ispuniti prijavnicu te priložiti kratki videosažetak, a sve informacije o prijavi dostupne su u pravilniku natjecanja.

Podsjetimo, ove se godine poznato regionalno natjecanje kreativnosti održalo prvi put na Danima komunikacija, a nakon proglašenja pobjednika na svečanoj rovinjskoj pozornici uslijedila je i objava BalCannes Reporta. Izvještaj naziva BALCANNES MOZAIK KREATIVNOSTI obuhvatio je niz regionalnih ljestvica s podacima o najboljim projektima, oglašivačima i agencijama u regiji, ali i unutar natjecateljskih zemalja, a nova sezona natjecanja prikupit će uvide koji će biti od velike važnosti kako za agencije tako i za oglašivače te tržišta regije.

Sve informacije o natjecanju dostupne su na poveznici.