Specijal Media Marketinga donosi reviju radova BalCannes te natjecanja Effie, IdejaX i Mixx

Balcannes 2013. zvijezda je specijalnog revijalnog izdanja magazina Media Marketing, koji donosi pregled regionalnih oglašivačkih festivala.

CaptureBalcannes 2013. zvijezda je specijalnog revijalnog izdanja magazina Media Marketing, koji donosi pregled regionalnih oglašivačkih festivala.

Interes za drugo izdanje BalCannesa, regionalne revije najboljih reklamnih agencija i oglašivača iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Makedonije i Crne Gore, ne jenjava ni tijekom hladnih zimskih mjeseci i zasluženog regionalnog festivalskog zatišja. Čitatelji su dobili jedinstvenu priliku upoznati se sa svim prijavljenim radovima prošlogodišnjeg Balcannesa, dok su ostali festivali prezentirali samo pobjednike.

Podsjetimo,  iako BalCannes nije natjecanje i ne dodjeljuju se nagrade, 25 radova po izboru ocjenjivačkog suda novinara iz regije koji prate industriju oglašavanja dobilo je priliku predstaviti se pred brojnim oglašivačima koji su se okupili na prošlogodišnjem Weekend Media Festivalu. Organizatore BalCannesa – Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje (HURA) i Weekend Media Festival raduje ovakav interes za Balcannes, što je svakako najveći motiv za nastavak priprema još bolje i uspješnije regionalne Balcannes revije.

Specijalno izdanje Media Marketinga i sve radove ovogodišnjeg BalCannesa u možete pogledati ovdje: BALCANNES MM specijal

Svoje mjesto u specijalnom tiskanom izdanju Media Marketinga, regionalnog magazina o marketingu i PR-u, zaslužili su pobjednički radovi najetabliranijih domaćih marketinških natjecanja Effie, IdejaX i Mixx.

Nacionalni festival Dani komunikacija, koji je centralno mjesto okupljanja domaćih marketinških profesionalaca, a u sklopu kojeg se navedene nagrade i dodijeljuju, objavljen je u godišnjem pregledu regionalnih oglašivačkih festivala magazina Media Marketing. Na taj način, čitatelji su dobili jedinstvenu priliku upoznati se sa svim pobjedničkim radovima festivala, što je značajna promocija za domaće agencije i oglašivače.

U iščekivanju ovogodišnjih natjecanja i dodjela, lijepo se prisjetiti najefikasnijih i najkreativnijih kampanja koje su obilježile Dane komunikacija 2013.:

DOWNLOAD: EFFIE MM specijal

DOWNLOAD: IdejaX/Mixx MM specijal