STREAM ON – za “ovisnike o serijama” i filmofile

foto_1Ako u zadnje vrijeme često promašite svoju stanicu, stavljate djecu ranije spavati, uvijek imate kuću puni grickalica – zakačili ste se za serije. Ako u zadnje vrijeme često zaspete u odjeći, djeca se bude prije vas, i  prolaznici vas podsjećaju na glumce – zakačili ste se za serije. Ako u zadnje vrijeme kupujete čudne stvari, stavljate neobične tetovaže, i družite se s ljudima koje ste upoznali na forumima – zakačili ste se za serije.

Upravo je fenomen popularnosti serija jedan od razloga zašto je kreativna radionica agencija McCann Zagreb i Fahrenheit odabrala „Ovisnike o serijama“ za glavni motiv kampanje STREAM ON. Radi se o kampanji za HT za novu inovativnu uslugu STREAM ON koja omogućava streamanje sadržaja bez trošenja interneta iz tarife i tako potiče ljubitelje serija da opušteno uživaju u gledanju serija i na mobitelima. Korišteni su prepoznatljivi motivi koji pitko prenose autentičan uvid u korisnike i time kampanju čine zabavnom na jednostavan i razumljiv način.

Kreativni koncept potpisuje glavni kreativni direktor Daniel Vuković, za art direction pobrinuo se Igor Miletić, ulogu copywritera preuzeo je Boris Miletić, a uloga voditeljice projekta pripala je Bianki Stojanov. Snimanje se odvijalo pod redateljskom palicom Grega Vesel, dok produkciju spota potpisuje produkcijska kuća ‘Paktmedia’.

Kako izgleda krajnji rezultat možete vidjeti na: