Sudjelujte u Data-Driven Marketing turneji, popust za članove HURA-e

Iskoristite priliku posjetiti europska sjedišta nekih od najboljih kompanija u području Digital & Social marketinga u Dublinu početkom sljedeće godine

ddmTour-homepage2Digital & Social Marketing Tour

Iskoristite priliku posjetiti europska sjedišta nekih od najboljih kompanija u području Digital & Social marketinga u Dublinu početkom sljedeće godine, točnije 28. i 29. siječnja. Ova će turneja okupiti marketingaše iz cijele Europe kako bi dobili nove spoznaje i saznanja koja mogu primjeniti odmah po povratku u ured.

Posjet kompanijama LinkedIn, HubSpot, Oracle i Yahoo predodređen je 28. siječnja. Tamo će biti održane opširne radionice na temu digitalnog marketinga primjenjujući njihove platforme, dok će se radionice digitalnoga marketinga na Facebooku i Twitteru održati 29. siječnja na konferenciji Data-Driven Marketing Week Europe.

Programmatic Video Advertising Tour

Ova turneja također započinje 28. siječnja, ali odlaskom u London te nudi priliku za sudjelovanje u radionicama u londonskim sjedištima kompanija Facebook, TubeMogul, spotXchange i YouTube koje će pružiti uvid u sve novosti programskog video oglašavanja. Nakon toga slijedi put u Dublin gdje će 29. siječnja na konferenciji Data-Driven Marketing Week Europe predavanja i radionice održati predstavnici kompanija AppNexus, Teradata, Nanigans i Yieldr.

Cjelokupni program možete pogledati ovdje, kao i listu dosadašnjih sudionika.
Data-Driven Marketing Alliance organizacija za članove HURA-e nudi specijalan popust registracijom putem promotivnog koda HURA, na stranicama u nastavku:

Registration form Digital & Social Marketing Tour
Registration form Programmatic Video Advertising Tour