Travel Zoom zumira u Hrvatsku, popust za članove HURA-e

Peti Travel Zoom obećava obrazovni program koji će se održati tijekom dva dana na velikoj Travel Zoom pozornici u Sheraton Hotelu u Zagrebu.

TRAVELZOOM_logoPeti Travel Zoom obećava obrazovni program koji će se održati tijekom dva dana na velikoj Travel Zoom pozornici u Sheraton Hotelu u Zagrebu. Govornici će sa sudionicima podijeliti svoje dugogodišnje iskustvo – hotelijeri će ispričati priče o uspjehu, kreativni gurui će predstaviti najnovije out-of-the-box turističke kampanje, marketinški stručnjaci će pokazati pravilnu uporabu najnovijih marketinških alata, najpopularnije destinacije otkriti sjajne marketinške strategije, a sudionici će se moći umrežavati na svakom koraku.

Preliminarni program će biti dostupan uskoro, a samo neki od govornika koji će s vama podijeliti svoje iskustvo su JasonClamp, suosnivač, Skift iz New Yorka, Eric Doré, direktor, Comité régional du Tourisme Côte d’Azur, Francuska, Damjan Obal, UX Crafter, hobi mađioničar & glavni pripovjedač u Edgaru iz Slovenije, Igor Mladinović, glavni kreativni direktor Imago reklamne agencije iz Hrvatske, Joško Jureškin, kreativni direktor Leo Burnett Zagreb, Maria Lence, direktorica prodaje, EMEA u Sjoern iz Velike Britanije i mnogi drugi.

5. Travel Zoom konferencija održat će se 19. – 20. ožujka 2015.

Svi HURA članovi imaju pravo na Early Bird cijenu 175 EUR za 2 dana/99 EUR za 1 dan koja vrijedi do kraja veljače. Dvodnevna kotizacija uključuje 2 ručka i prijem dobrodošlice. 

Registracija je moguća putem online obrasca, a za sve dodatne informacije posjetite službenu web stranicu Travel Zoom konferencije.