U tijeku je natječaj the! 2023, koji organizira Hrvatska udruga za odnose s javnošću

Vrijeme je da najbolje prošlogodišnje komunikacijske projekte predstavite na trećem izdanju međunarodnih dodjela HUOJ-eve nagrade the!

Nagrada the! osmišljena je za nagrađivanje najistaknutijih komunikacijskih projekata te promoviranja cjelokupnu komunikacijsku industriju, poručuju organizatori iz HUOJ-a. Nagrada predstavlja priznanje struke za izvrsne projekte u odnosima s javnošću u jugoistočnoj Europi te za cilj ima podizanje ugleda struke u javnosti, promicanje izvrsnosti u komunikaciji, kontinuirano preispitivanje i unapređenje načela dobrog poslovanja i temeljnih vrijednosti odnosa s javnošću. Prvobitna ideja i želja bila je mogućnost otvaranja nacionalne nagrade međunarodnom tržištu, davanje prilike svima iz regije da se pohvale svojim najboljim ostvarenjima.

Prijaviti se mogu kampanje realizirane tijekom kalendarske godine, mogu biti lokalne, ali i međudržavne. Krajnji je cilj usmjeriti sve kolege, cijelu struku, na izvrsnost.

Natječaj je otvoren do 2. listopada u 18 sati, a najbolje komunikacijske projekte u 9 natjecateljskih kategorija birat će stručni žiri sastavljen od po tri predstavnika država sudionica, odnosno iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i Bosne i Hercegovine.

Prijavnicu, pojedine rokove, upute za prijavitelje te ostale korisne informacije potražite na poveznici ili se javite na [email protected].

Nagrade će biti dodijeljene u četvrtak, 30. studenoga u dvorani Hotela Ambasador, Split, u sklopu ovogodišnje KOMferencije.