Uprava HURA-e održala generalnu probu za Dane komunikacija u bazenu hotela Lone

Službeno je: posjetitelji festivala uživat će u fantastičnim sadržajima – u visokoj rezoluciji i izvanrednoj udobnosti najnovijih dvorana.

Sutra počinju sedmi Dani komunikacija, a uprava HURA-e ima zadnje provjere. Davor Bruketa, Dunja Ivana Ballon, Mario Fraculj, Andrea Štimac, Daniel Ackermann i Božidar Abramović isprobali su kako je to pratiti predavanje iz najnovije festivalske dvorane za streaming predavanja. Kako bi se uvjerili da je kvaliteta slike i zvuka na najvišoj razini te da je sve spremno za posjetitelje, odlučili su i sami isprobati funkcionalnosti koje nudi dvorana na bazenu. Definitivno nisu ostali razočarani – najkvalitetniji sadržaji spremni su za posjetitelje festivala, čiji se dolazak s nestrpljenjem iščekuje.

Relevantnost festivala dovoljno je iskazana činjenicom da će u Rovinju boraviti 16 vodećih svjetskih stručnjaka komunikacijske industrije, predavači čije iskustvo i funkcije govore sami za sebe. Među njima posebno se ističu Sir Martin Sorrell, prema riječima uglednog The New Yorkera, najveći celebrity u svijetu tržišnog komuniciranja; Matt Biespiel, dobitnik 88 Canneskih lavova i stručnjak koji je dvije godine zaredom osvojio kompaniji titulu najefikasnijeg brenda na svijetu; Ali Ali, jedan od top 10 redatelja na svijetu po Gunn Reportu; Yifei Chai, arhitekt za inovacije u UNIT9-u i brojni drugi.

Za više informacija o Danima komunikacija posjetite službene stranice festivala www.danikomunikacija.com.

Fotografije: Matija Šćulac