Upravljanje brendovima u digitalnom okruženju na idućoj H2W radionici u utorak 10. 12.

Polaznicima će se predstaviti najnoviji online, mobile i social media trendovi kao i  primjeri aktualnih kampanja globalnih brandova

UDietmar Dahmen organizaciji HURA-e u utorak, 10. prosinca 2013. održat će se nova radionica HOWtoWOW akademije na temu Navigiranje brandovima u digitalnom tsunamiju. Gost predavač, Dietmar Dahmen polaznicima radionice demonstrirati će primjenu najnovijih digitalnih trendova u stalno promjenjivom digitalnom okruženju te prikazati prednosti upotrebe najmodernijih tehnoloških otkrića. Polaznicima će se predstaviti i najnoviji online, mobile i social media trendovi te primjeri aktualnih kampanja globalnih brandova.

Brzi razvoj u digitalnom svijetu donio je značajne promjene koje su vidljive ne samo u ponašanju potrošača nego i internom te eksternom poslovanju organizacija. Prihvaćanje inovacija i interaktivna komunikacija s potrošačima i kupcima postala je neizostavna za svakog oglašivača i svaki brand, stoga će ova radionica biti idealna za sve koji kreiraju inovativna riješenja za kompleksne strategije, te sve one koji žele naučiti više o “365 okruženju” koje je uvijek povezano.

Dietmar Dahmen ima 20 godina iskustva u advertisingu, a radio je u Hamburgu, Los Angelesu, New Yorku i Beču kao strateški planer, copywriter, kreativni direktor i glavni kreativni direktor. Svjetski je priznati predavač na temama o brandingu, multimediji, marketingu u filmu, generaciji ideja, konceptima, izgradnji kampanja i kreativnom razmišljanju.

HOWtoWOW akademija nudi edukaciju iz brojnih područja i tema važnih za oglašivačku industriju. Sastoji se od niza tematskih radionica koje uključuju kombinaciju teorijskih i praktičnih znanja, uz visoku razinu interaktivnosti praćenu brojnim primjerima iz prakse s kojima se predavači susreću na lokalnom i međunarodnom tržištu. Radionice vode vrhunski domaći i svjetski stručnjaci poput Sama Moorthya, Grahama Singletona, Paula Arnolda, Dietmara Dahmena, Paula Burnsa, Davea Birrsa i Gurdeepa Purija.

Više informacija o radionici i prijavi na sudjelovanje: http://how-to-wow.hura.hr/