Više od dva tjedna prije početka, poslovna konferencija Future Tense je rasprodana

Inspirativna predavanja svjetski cijenjenih futurologa i rasprave domaćih tržišnih lidera možete pratiti online, a fizičke ulaznice su rasprodane.

Sve ulaznice za poslovnu konferenciju Future Tense, koja se u Muzeju suvremene umjetnosti Zagreb održava 10. i 11. svibnja, prodane su.

U ponudi su još ostale ulaznice za live stream, koje možete kupiti OVDJE po cijeni od 75 eura plus PDV.

Za sve one koji žele znati više o trendovima koji oblikuju poslovanje budućnosti, još su otvorene prijave za radionicu Megatrends Shaping Tomorrow, pod vodstvom direktorice Instituta za studije budućnosti, Darije Krivonos.

Čak sedam globalno cijenjenih futurologa održat će predavanje o sedam relevantnih i aktualnih tema; Nikolas Badminton (Future of Technology), Joe-Max Wakim (Future of Health and Medicine), Sofie Hvitved (Future of Metaverse and Media), Erica Orange (Future of Education and Work), Gerd Leonhard (Sustainable Future), Alfons Karabuda (Future of Entertainment and Culture) i Anders Indset (Future of Leadership). Nakon predavanja futurologa, gotovo 40 domaćih i inozemnih stručnjaka na panelima će raspravljati o pojedinoj temi na Global stageu, dok će na Focus stageu lideri na tržištu dublje ulaziti u temu, predstavljajući case studyje i uspješne projekte.

Cijeli program Future Tensea 2023 pronađite na službenoj web stranici konferencije.

Future Tense održava se 10. i 11. svibnja u Muzeju suvremene umjetnosti Zagreb pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva turizma i sporta, Grada Zagreba te Veleposlanstva Kraljevine Danske u Republici Hrvatskoj.