Vrhunski međunarodni stručnjaci stižu na LEAP Summit 2023

Međunarodna konferencija LEAP Summit i ove godine dovodi niz stručnjaka iz različitih industrija. Ovogodišnje izdanje konferencije održat će se 18. i 19. svibnja na Zagrebačkom Velesajmu. Pozornice koje donosi LEAP Summit ove su godine: LEAP Stage usmjeren na multidisciplinarne teme, Green Stage usmjeren na održivi razvoj i ekologiju, Impact x20 Stage usmjeren na projekte i poduzeća koja rade pozitivan impact u zajednici te Ideas & Tech Stage usmjeren na nove tehnologije i poduzetništvo.

Na LEAP Summit stižu: Andrius Bičeika (FinTech stručnjak & partner u Revolutu), Fredrik Haren (svjetski poznati stučnjak za kreativnost i bestselling autor), Dana Muntean (stručnjakinja za održivi razvoj s iskustvom u #bigtech divovima Googleu i Meti), Ashwitha Anitha Mukundan (stručnjakinja za brendiranje i komunikaciju u adidasu), Nikola Đorđević (iskusni regionalni marketing manager u Nikeu), Chiara Cocchiara (uspješna inženjerka i vodeća osoba u području obrazovanja o svemiru), Fabrizio Gramuglio (vizionar i edge-inovator usmjeren na sinergiju obrazovanja i umjetne inteligencije) i mnogi, mnogi drugi.

Sudjelovanje na konferenciji je BESPLATNO, a broj ulaznica je ograničen. Prijaviti se možete na poveznici, a sve informacije o LEAP Summitu pronađite na službenoj web-stranici i na Facebooku.