Vruće digitalne teme na Danima komunikacija: Od pažnje i najboljih AI praksi do nezaobilaznih budžeta i uspjeha

Saznali smo koja će velika imena svoja predavanja održati u glavnoj dvorani, a na rasporedu ovogodišnjih Dana komunikacija našli su se i brojni stručnjaci spremni za raspravljanje o najaktualnijim temama.

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Nova dvorana, vrhunski predavači i aktualni sadržaji čekaju vas na Danima komunikacija, festivalu tržišnih komunikacija, koji će se održati u Rovinju od 11. do 14. travnja. Već su predstavljeni predavači iz glavne dvorane Hall AAA, a u cijelosti je objavljen i raspored, uključujući i preostale tri festivalske dvorane: Hall BEE, DK LLLounge i novu dvoranu ŠŠŠumica powered by Addiko Bank. Sudionici će se i ovoga puta moći uključiti u interaktivne diskusije i panele o svim područjima komunikacijske industrije.

IS BIGGER BETTER? BY IAB CROATIA

Jamče li veliki budžet i reach uspjeh? Kako postići balans između interne i eksterne komunikacije i može li korporativna komunikacija istovremeno biti i efektna i jedinstvena? Vrijeme je za razgovor o tome je li veće uvijek i bolje – predstavnici velikih kompanija Zvonimir Pelko (Global Digital Business & Growth Manager, JGL; član IAB-a Croatia) bit će u ulozi moderatora, a Anja Ivanetić (Voditeljica Službe za digitalni marketing, Erste&Steiermärkische Bank d.d., članica IAB-a Croatia), Tihana Vujčić (Direktorica marketinga Barcafféa, Barcaffé, Atlantic Grupa, članica IAB-a Croatia) i Marina Parić (Voditeljica branda i marketinških komunikacija, A1 Hrvatska, članica IAB-a Croatia) na panelu Is Bigger Better ponudit će svoje perspektive i odgovore na goruća komunikacijska pitanja.

INSERT PRESENTATION NAME WRITTEN BY AI: LOCAL AI USE CASES BY IAB CROATIA

Na svim se platformama raspravlja o poznatim globalnim primjerima umjetne inteligencije koji su definitivno promijenili način poslovanja, ali što je s primjerima uspješne implementacije AI-ja u Hrvatskoj? Svoje će priče s domaćeg terena na panelu Insert Presentation Name Written by AI: Local AI Use Cases by IAB Croatia podijeliti Daniel Ackermann (CEO, Degordian; član HURA-e i IAB-a Croatia), koji će ispričati sve o Luppi, HR proizvodu koji pokreće AI, dok će Vanja Bertalan (Founder, Human; član HURA-e i IAB-a Croatia) predstaviti Fusion Food, kulinarskog partnera gdje sve generira AI, a Jan Štedul (Growth at Mindsmiths; član IAB-a Croatia) predstavit će kako brendovi oblikuju nove stvarnosti s AI-jem u korisničkoj službi.

ATTENTION, NOW! BY IAB CROATIA

Borba za pažnjom nikada ne prestaje, ali krajnji cilj nije samo uhvatiti nečiji pogled, već ga i zadržati. Svaki scroll, swipe i klik bore se za trenutak naše koncentracije, a važno je istražiti razvoj psihe potrošača i umjetnost zaokupljanja publike. Anja Sedak Burčak (Voditeljica odjela digitalnog marketinga, Wiener osiguranje; članica IAB Croatia Attention Huba), Branimir Karačić (VP of Marketing, Sofascore; član IAB-a Croatia), Mia Lasić (Samostalna specijalistica za digitalni marketing, Addiko bank; članica IAB Croatia Attention Huba) i Damjan Planinc (Country manager Croatia & Slovenia, Teads; član IAB Croatia Attention Huba) sudjelovat će u diskusiji koju će moderirati  Kristijan Gregorić (Managing Director and Partner, Valicon; član IAB Croatia Attention Huba). Attention, Now! zasigurno će zaokupiti pažnju sudionika.

Svi kreativci, marketingaši, digitalci, mediji i drugi komunikatori koji se i ove godine žele naći u društvu domaćih i svjetskih tržišnih lidera informacije o sudjelovanju mogu pronaći na www.danikomunikacija.com.