Weekend Media Festival otkriva kako iskoristiti najbolji potencijal svojih zaposlenika

Great Place to Work je najveća svjetska consulting kompanija za globalni menadžment koja posluje s vodećim tvrtkama, vladama, ne-vladinim organizacijama te neprofitnim organizacijama i dolazi na ovogodišnje deveto izdanje Weekend Media Festivala

Great Place to Work je najveća svjetska consulting kompanija za globalni menadžment koja posluje s vodećim tvrtkama, vladama, ne-vladinim organizacijama te neprofitnim organizacijama i dolazi na ovogodišnje deveto izdanje Weekend Media Festivala koje će se ove godine održati od 22. do 25. rujna u prostorima stare tvornice duhana u Rovinju.

„Upravo stvaranje kvalitetnog ranog okruženja bitna je stavka za svakodnevno poslovanje i uspješno funkcioniranje kompanije ili bilo kakvih organizacija Bez obzira bili vi direktor koji radi na 40. katu Wall Street-a ili kopali kanale za cijevi na najvećim vrućinama na Bliskom istoku, kao vođa možete stvoriti odlično radno mjesto tako da poštujete vaše zaposlenike, tretirate ih pravedno te se predstavljate kao vjerodostojna osoba“ istaknula je Zrinka Lovrenčić iz Great Place to Work.

Peti BalCannes i četvrti SoMo Borac

Regionalna revija BalCannes i nagrada SoMo Borac ostaju bliski partneri Weekend Media Festivala.

BalCannes će petu godinu zaredom, u suradnji s Hrvatskim udruženjem društava za tržišno komuniciranje (HURA) vrednovati najbolje agencijske projekte iz šest zemalja regije. Uskoro se otvaraju prijave za ovogodišnji BalCannes, a više informacija možete potražiti na www.balcannes.com.

Kao i prethodnih godina, i na 9. Weekend media festivalu otkrit ćemo tko je u regionalnom digitalnom svijetu napravio najzanimljivije, najkreativnije i najoriginalnije radove! SoMo Borac je regionalna nagrada koja se dodijelju najboljim digitalnim radovima u nekoliko kategorija. Prijave se uskoro otvaraju zato više detalja potražite na www.somoborac.com.