Woman.Comm of the Year 2023 Rising Star dobiva besplatno sudjelovanje na HOWtoWOW akademiji!

Ovogodišnja dobitnica nagrade Woman.Comm of the Year u kategoriji Rising Star (priznanje mladoj i talentiranoj djevojci koja radi u sferi marketinga, komunikacija i medija) dobit će posebnu nagradu, a to je besplatno sudjelovanje na HOWtoWOW akademiji!

HOWtoWOW akademija inovativni je edukativni format koji već deset godina okuplja strukovne znalce iz različitih dijelova svijeta kako bi podijelili svoje iskustvo te pružili polaznicima dragocjena znanja. Ova marketinška akademija uvodi polaznike u specijalizirana područja znanja koja su usko povezana s njihovim svakodnevnim poslom: od strategija, poslovanja, PR-a, dizajna do kreativnosti i inspirativnih ideja. Cilj je akademije osigurati osobni i poslovni razvoj u komunikacijskoj industriji uz najbolje prakse koje nadograđuju sjajne ideje u još bolje projekte.

Dobitnica Rising Star nagrade na ovogodišnjoj dodjeli Woman.Comm of the Year dobit će priliku pridružiti se polaznicima akademije i učiti od najboljih stručnjaka. Suština akademije nije pasivno slušanje, već aktivna primjena naučenog znanja uz suradnju s kolegama iz vodećih agencija i brendova u Hrvatskoj. Ova prilika omogućuje sudionicima, bili oni agencije ili oglašivači, pristup najboljim svjetskim praksama kako bi osigurali svijetlu budućnost industrije.

HOWtoWOW akademija dosad je održala više od 60 radionica na različite teme iz industrije tržišnih komunikacija. Sa svakom novom sezonom, akademija nastavlja nizati uspjehe kroz broj sudionika, rekordnu posjećenost radionica, odlične ocjene polaznika i visokokvalitetne predavače.

Pozivamo sve članice Woman.Comm Cluba da nominiraju svoje talentirane kolegice za Woman.Comm of the Year nagrade. Prijavite se i budite dio ove inspirativne priče.