Za nama su već četiri iznimno WOW sezone

HOWtoWOW 4.sezona_infografikaKoracima od po mjesec dana brzo smo prošli program 4. sezone radionica HOWtoWOW akademije u kojoj smo za vas okupili šaroliko međunarodno društvo strukovnih znalaca koji su nas na uzbudljiv način uveli u svijet integracije medija, neuroznanosti potrošača, dizajna s misijom, strateškog planiranja, digitalnih strategija, semiologije te rađanja kreativnih ideja.

Od rujna do ožujka pratili smo kako ste s naših radionica odlazili s osmijehom i nekim novim entuzijazmom za rad, što nam je važnije i od visokih ocjena zadovoljstva koje ste upisivali u naše formulare. Stoga je naša mala tradicija da nekolicini mjerodavnih brojki prepustimo da za nas svjedoče o izvrsnosti HOWtoWOW Akademije: http://how-to-wow.hura.hr/u-brojkama/

Sada kad je još jedna uspješna sezona rada našeg malog, ali snažnog edukativnog pogona iza nas, ponosni smo, ali ne odmaramo – spremamo vam još veće, još bolje edukativne sadržaje za jesen. Kada samo pomislimo da je za grijanje naših klupa do sada bilo prijavljeno već preko 2.000 polaznika, rukavi nam se sami od sebe zasuču!