Zašto je greenwashing lakši od održivosti? Raspravu pokreće IAB Croatia uz Tina Prosenika i Sanju Petek Mujačić

IAB Croatia na LinkedInu je pokrenuo serijal kolumni naziva e-Dileme kojom želi proniknuti u niz važnih pitanja kojima se bavi domaća digitalna zajednica – a u novom izdanju čitajte o greenwashingu!

Jasno nam je zašto je u praksi lakši, ali… je li zaista lakše pojačan trud uložiti u izbjegavanje istine i riskirati lošu reputaciju nego se okrenuti transparentnosti i praksama koje će postepeno donositi održivije rezultate?

Bili smo u potpunosti iskreni i naglas se upitali što itko ima od greenwashinga u 2022. (skoro već i 2023.), a svojim su nam odgovorima situaciju u praksi pojasnili Tino Prosenik (Gruntek) i Sanja Petek Mujačić (Hauska & Partner).

Izbjegavanje istine ili transparentnost – koju od opcija češće biraju brendovi u Hrvatskoj u praksi i u komunikaciji? Koliko se isplati biti održiv i što iz održivog poslovanja proizlazi?

Odgovore pročitajte na LinkedInu IAB-a Croatia, zapratite stranicu kako biste bili u tijeku sa sljedećim izdanjima kolumni i u komentarima se pridružite razgovorima!