ZOO i Konzum imaju viralni hit – videopoziv Djeda Božićnjaka u samo 4 dana osvojio srca mališana i roditelja

Bilo je potrebno svega nekoliko dana da se, putem društvenih mreža i aplikacija za dopisivanje, Hrvatskom proširi senzacionalna vijest - Djed Božićnjak je na internetu i odgovara na videopozive!

Riječ je o digitalnoj aktivaciji Konzuma pod nazivom Poziv Djeda Božićnjaka. Aktivacija je namijenjena prije svega mališanima i njihovim roditeljima te bakama i djedovima, a cilj je kampanje svima njima pružiti nezaboravno zajedničko iskustvo. Aktivaciji se može pristupiti preko Konzumove stranice gdje upisujete ime djeteta i njegove interese, a nakon toga – kreće čarolija. Konzum Vas vodi na Sjeverni pol u dom Djeda, koji će dijete pozdraviti po imenu, provjeriti je li dijete zapisano u Knjizi dobre djece, a na kraju, kao vrhunac priče, uzet će telefon i uputiti djetetu videopoziv!

Poziv Djeda Božićnjaka doživio je nevjerojatan interes djece diljem Hrvatske. Kampanja je zaradila i brojne lajkove, šerove i oduševljene komentare, a ovako velik organski interes iznenadio je i cijeli tim koji stoji iza kampanje, a koji čine: Konzum, ZOO agencija (scenarij iskustva i egzekucija), Asombro Extremo (aplikacija), Producentice (videoprodukcija), redatelj Filip Mojzeš i glumac Branko Smiljanić.

S obzirom da je Božić sve bliže i bliže, a svi znamo da Djed u ovo doba godina ima ponajviše posla, vjerojatno neće još dugo moći bit pri telefonu. Zato vam savjetujemo da se požurite i, najbolje putem mobitela, posjetite stranicu https://djedbozicnjak.konzum.hr. Na stranici upišite podatke, pozovite svoje mališane, posjednite ih u krilo, predajte im mobitel i uživajte u zajedničkim trenucima – jer najljepši Božić je kad smo zajedno.

Tim koji je doveo Djeda Božićnjaka:

Dunja Delić, Direktorica marketinga, Konzum

Mia Kroflin, Rukovoditeljica brand marketinga, Konzum

Maja Šarić, Rukovoditeljica digitalnog marketinga, Konzum

Goran Marošević, client service director, ZOO agencija

Marin Ostojić, kreativni direktor, copywriter, ZOO agencija

Kristina Reksa Novak, dizajnerica, ZOO agencija

Marcos Amadeo, COO, Asombro Extremo

Pablo Dell’ Agostino, Lider De Proyectos, Asombro Extremo

Mirna Bučević, Izvršna producentica, Producentice

Filip Mojzeš, Redatelj

Ante Cvitanović, Direktor fotografije

Dajana Jurman Osip, Scenografkinja

Branko Smiljanić, Djed Mraz