26. Golden Drum otvorio je prijave i registracije

Međunarodni festival kreativnost još će se jednom održati u Portorožu, obalnom slovenskom gradu.

Hotel Slovenija ugostit će prijatelje Golden Druma ujedinjene sloganom Creativity 4 Change 17. i 18. listopada 2019. Rane su prijave otvorene do 13. kolovoza 2019., što je također zadnji rok za kupnju early bird kotizacija po povoljnijoj cijeni. Mastercard, partner drugog izdanja bezgotovinskog festivala, ove godine omogućuje još povoljnije ulaznice.

Radove prijavljene u WHY sekciji natjecanja ocjenjivat će žiri predvođen Alvarom Rodriguesom (Chief Executive Officer & Chief Creative Officer, Fullpack, Rio de Janeiro, Brazil), dok će Tiffany Rolfe (Executive Vice President and Chief Creative Officer, R/GA, USA), predvoditi žiri WHAT sekcije, svaki u timu od 10 vrhunskih profesionalaca.

Nastavlja se i tradicija natjecanja Young Drummers, ove godine sa Slovenskom turističkom zajednicom, na kojem će se okupiti Young Drummeri do 30 godina iz 57 zemalja. Više informacija bit će najavljeno uskoro.

S malim promjenama u duljini programa te bržim i dinamičnijim formatima panela, Golden Drum približava se onima koji ne barataju s dovoljno vremena. Tijekom dva dana pozornica Golden Druma ugostit će oko 40 međunarodnih predavača koji će govoriti o mogućnostima pozitivnih promjena u različitim poljima industrije te će našu pozornost skrenuti na tržišno komuniciranje za bolje sutra. Više informacija pronađite na poveznici.