Agency Report: Sve agencijske novosti na jednom mjestu

Donosimo vam pregled svih najnovijih vijesti iz agencijskog svijeta. Na jednom mjestu pročitajte novosti, intervjue s vodećim profesionalcima naše industrije, industrijske analize i prognoze te mnogo drugih korisnih stvari kako biste ostali u tijeku s hrvatskom industrijom tržišnih komunikacija.

Rekordna konzumacija medija u Hrvatskoj

Izolacija koja je velik broj ljudi zatvorila u vlastite domove dovela je do velikog porasta konzumacije medija u Hrvata. Pregled medijskog stanja donosi vam Dentsu, a u vijesti saznajte statistike konzumacije raznih medijskih kanala, posjećenosti internetskih stranica, trendove u pretraživanju i sl. Jedno je sigurno, a to je da ćemo posljedice koronavirusa i izolacije osjetiti u promjeni medijskih navika potrošača i u budućnosti.

Organizaciji se pridružila Katarina Štrucelj kao partner i direktor prodaje

Agencija Organizacija proširila je svoje područje djelovanja otkako im se početkom godine pridružila Katarina Štrucelj, koja će na poziciji Managing Partnera & Regional Sales Director voditi i graditi partnerske odnose s postojećim i novim klijentima Organizacije s fokusom na media buying i digitalna komunikacijska rješenja.

Brendovi i solidarnost u doba krize

Digitalna agencija Mediacor napravila je popis hrvatskih brendova koji su pokazali izrazitu solidarnost sa zajednicom u kojoj žive. Trenutačna je situacija prilika da svaki brend pokaže svoje dobro lice, iskoristi vrijeme za kreativnost koja diferencira, poduzme konkretne i opipljive mjere kako bi na vlastitom primjeru pokazali humanost koja stoji iza svakog brenda.

Nina Išek Međugorac iz HT-a u upravu Media Vala

Agencija Media Val postala je bogatija za komunikacijsku stručnjakinju Ninu Išek Međugorac, koja će obnašati poziciju izvršne direktorice i članice Uprave. Svoje iznimno bogato agencijsko i korporativno iskustvo iskoristit će kako bi agenciji osigurala poziciju nezamjenjivog partnera u privatnom i javnom sektoru, u svim tržišnim i društvenim izazovima budućnosti te na području cijele regije.