AI, dramatična kreativnost, leadership i priprema za neizvjesnu budućnost: Najavljena nova sezona najWOW edukacija

HOWtoWOW marketinška akademija, koja obuhvaća spektar komunikacijskih tema, svake godine donosi svojim polaznicima nezaboravno iskustvo i neprocjenjivo znanje međunarodno cijenjenih predavača – a teme su aktualnije nego ikad!

Uskoro započinje novi niz najWOW edukacija koje na neodoljiv način kombiniraju teoriju s iskušavanjem naučenoga na licu mjesta! Ove godine obilježava se jubilarna deseta sezona šarene marketinške HOWtoWOW akademije, što je bio samo jedan od povoda organizatorima da osmisle sjajne sadržaje kojima ni jedan komunikator koji drži do sebe neće moći odoljeti.

Foto: Sara B. Moritz

Svjetska imena industrije i ovom prilikom dolaze u Zagreb podijeliti svoja znanja, a cilj je akademije pritom polaznicima dati priliku za besprijekoran osobni i poslovni razvoj u komunikacijskoj industriji uz najbolje metode uz koje sjajne ideje postaju još bolji projekti. Organizatori pritom napominju: svrha akademije nije samo pasivno slušanje nego i primjena naučenoga u praksi, i to uz kolege iz vodećih agencija i brendova u Hrvatskoj.

Angažirali smo neke od najtraženijih međunarodnih mentora, koje najesen dovodimo u Hrvatsku, rekla nam je Dunja Ivana Ballon, direktorica HOWtoWOW akademije, HURA-e i IAB-a Croatia te dodala kako ovo nisu inspirativna predavanja nego vrlo konkretne i praktične radionice gdje su dobrodošli oni polaznici koji znanjem žele i mogu preskočiti nekoliko stepenica poslovnog razvoja.

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Nova imena desete sezone ovoga edukativnog formata garantiraju vrhunska predavanja i primjere iz stvarnog života kojima će pokazati samo djelić svog puta do uspjeha. AI alati za bolji marketing, savjeti za uspješne lidere, povezivanje podataka i storytellinga, interna komunikacija i employer branding te priprema za neizvjesnu budućnost samo su neke od tema koje su organizatori pripremili za ovogodišnje sudionike koji su u potrazi za pozitivnim promjenama i razvojem.

Impresivnim imenima koja je popularna marketinška akademija ugostila u proteklih devet sezona ove će se godine pridružiti i Allister Frost, UK Digital Personality of the Year i stručnjak s kojim će sudionici naučiti kako se spremiti za budućnost; Ravid Kuperberg, popularni trener iz tvrtke Mindscapes koji će pokazati kako transformirati podatke u očaravajući storytelling; Charida Dorder, spas za sve koji su s tehnologijom na Vi jer na pristupačan način objašnjava kako pristupiti umjetnoj inteligenciji; Victoria Rusnac, stručnjakinja za AI koja će polaznike naučiti kako optimalno iskoristiti AI alate u marketingu; Jenni Field, PR profesionalka koja će pokazati kako elegantno i efikasno otkloniti kaos iz organizacija; Sarah Taylor, go-to osoba za savjete, osobito one o tome kako postati najbolji lider.

Popis tema i termina pogledajte u nastavku:

Foto: Sara B. Moritz

Više informacija pronađite na www.hura.hr/howtowow.