12.12.2023.
Jenni Field

How to Turn Chaos to Calm with Employer Branding

O radionici

Pokažite se u najboljem svjetlu i izbacite kaos iz svoje tvrtke. Na radionici How to Turn Chaos to Calm with Employer Branding Jenni Field, komunikacijska stručnjakinja svjetskog glasa, pomoći će nam da kroz interaktivne vježbe naučimo kako prepoznati kaos prije nego on prebaci u petu i nabrzaka zavlada vašim poslom.

Znamo da organizaciju čine ljudi, ali moramo biti svjesni da to funkcionira isključivo ako oni dobro surađuju i imaju jasnu viziju poslovne strategije. Moderni poslovni svijet prepoznaje važnost PR i komunikacijskih agencija i njihove jedinstvene moći da komuniciraju unutar, ali i izvan pojedine organizacije, zahvaljujući employer brandingu. Na radionici ćemo kroz niz vježbi ući u srž komunikacije i naučiti kako najbolje pristupiti employer brandingu. Nemojte dopustiti da shvatite njegovu važnost kada već bude prekasno.

Živimo u vremenu kada je cancel culture dio naše svakodnevice i blistava reputacija je neprocjenjiva. Jenni će nam pokazati kako employer branding utječe na reputaciju, ali i kako su međusobno povezani iskustvo zaposlenika, njihova angažiranost za rad i interna komunikacija.

Kaosu je potreban samo trenutak nepažnje da vas obori s nogu. S Jenni ćemo naučiti koje su različite vrste kaosa, kako ih možemo spriječiti uz pomoć dobre komunikacije, ali i ono najbitnije – kako kaos sasjeći u korijenu. Ona će nam objasniti kako najbolje svoje klijente savjetovati o employer brandingu i internoj komunikaciji. Tko bi joj mogao biti bolja publika za to nego naše iskusne komunikacijske i PR agencije.

 

KOME JE RADIONICA NAMIJENJENA?

Komunikacijske i PR agencije, oglašivači, timovi korporativnih i internih komunikacija te svi koji se tako osjećaju – čekamo vas! Ovo je jedinstvena prilika da naučite sve o važnosti interne komunikacije i employer brandinga.

O predavaču

Jenni Field svoju karijeru stratega za poslovnu komunikaciju gradi već punih 20 godina. Od ostalih se stručnjaka ističe svojim kritičkim razmišljanjem i zaraznom energijom kojom uvijek očara publiku diljem svijeta.

Bila je na visokim direktorskim pozicijama u mnogim svjetskim tvrtkama što uključuje i globalnu farmaceutsku kompaniju Perrigo. Godine 2020. bila je predsjednica cijenjenog udruženja Chartered Institute of Public Relations s kojim i dan danas surađuje. Svoj je doprinos dala i istraživanjem aktualnog fenomena zaposlenika bez stola (deskless workers).

Trenutno je usmjerena na vođenje vlastite konzultantske tvrtke Redefining Communications, a i redovit je predavač na velikim internacionalnim eventima. Moramo spomenuti da je i suvoditeljica nagrađivanih podcasta. Sve ovo dokazuje njezin kredibilitet kojim daje sigurnost organizacijama da može smiriti njihov kaos.

Agenda

12. 12. 2023. (utorak)

10:00 - 10:15

Registracija

10:15 - 11:45

Session 1

11:45 - 12:00

Coffee break

12:00 - 13:30

Session 2

13:30 - 14:30

Lunch break

14:30 - 16:00

Session 3

16:00

The end

Priznanje za znanje

Polaznici ove radionice dobit će potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o employer brandingu.

Lokacija

HURA

Zavrtnica 17, 10 000 Zagreb