18.10.2022.
Louisa Moger

How to Think Strategically

O radionici

Poslovanje ponekad nalikuje na igru šaha – zahtijeva razmišljanje 20 poteza unaprijed. Ako se pitate kako držati korak s promjenjivim potrebama kupaca te kako prilagoditi poslovne strategije koje će biti dugoročno efikasne, ova je HOWtoWOW radionica tu za vas da naučite kako odigrati poslovni šah mat.

Kupci znaju što žele, a njihove su potrebe sve kompleksnije. Upravo je zato ova radionica uživo savršena za svakog tko želi biti u prednosti kad pričamo o strategiji – promjenom iz taktičkog u strateški načina razmišljanja zasjat ćete u očima klijenata!

Radionica je dizajnirana tako da ne izlaže suhoparne činjenice o strategijama, već kroz brojne primjere realnih slučajeva pomaže razviti sposobnost strateškog razmišljanja cijelog tima, ali i klijenata. Naučit ćemo razumjeti hijerarhiju strateških odluka, koje modele koristiti za izvrsno strukturiranje planova i prijedloga te kako prepoznati već u briefu je li strategija dovoljna snažna ili ju je potrebno prilagoditi.

Prepoznajte na vrijeme izazove strateškog razmišljanja i smireno razrađujete nove ideje na lovorikama kojima će vas obasipati klijenti.

Ako nešto znamo, sljedeći potez vam je dolazak na ovu radionicu.

 

KOME JE OVA RADIONICA NAMIJENJENA?

Radionica je namijenjena stratezima, oglašivačima, planerima i accountima, i ostalima koji upravljaju brendom i shvaćaju koja je moć kvalitetnog insighta u strateškom planiranju.

O predavačici

Organizacije i pojedinci o Louisi govore samo najbolje. Motivira ih njezin prirodni entuzijazam, a uz njezinu pomoć oblikovali su i jasnu viziju za vlastiti napredak i napredak organizacije. Louisina tajna je u potpuno drukčijem pristupu oglašavanju i ostvarivanju prihoda. Konkretnije, Louisa pomaže organizacijama da shvate da je pristup orijentiran korisnicima ključan za ostvarivanje konkurentnosti.

Ova stručnjakinja za strategiju, iskusna konzultantica, mentorica i trenerica zna kako razlikovati bitno od nebitnog i usredotočiti se na probleme koji čine stvarnu razliku za pojedinca i organizaciju. Njezina područja interesa vrlo su široka i radila je diljem svijeta, a najviše iskustva ima s malim i srednjim poduzećima. Ona stvarno razumije s kojim se izazovima svakodnevno morate suočavati, a zna i koje prilike apsolutno morate iskoristiti.

Agenda

18. 10. 2022. (utorak)

10:00 - 10:15

Registracija

10:15 – 11:45

Session 1

11:45 – 12:00

Coffee break

12:00 – 13:30

Session 2

13:30 – 14:30

Lunch break

14:30 – 16:00

Session 3

16:00

The end

Priznanje za znanje

Polaznici ove radionice dobit će potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o strateškom razmišljanju.

Lokacija

Imago Ogilvy

Ulica grada Vukovara 271, 10 000, Zagreb