18.10.2022.
Louisa Moger

How to Think Strategically

4,80

PREDAVAČ

4,0

SADRŽAJ

4,70

SVEUKUPNA OCJENA RADIONICE

100%

PREPORUKA RADIONICE

Nema kvalitetne strateške perspektive dok ne napravimo koji (kilo)metar u klijentovim cipelama

Strategija je – po Louisi Moger, hijerarhija odluka koje moraju biti donesene, dok je strateško razmišljanje čisti mindset, jer, kako ona kaže, svatko tko je odgovoran za dostavljanje rezultata mora imati – plan. Točnije, poslovni, marketinški i komunikacijski plan. Ali nećemo sada sitničariti jer ste svakako sve naučili na radionici.

Louisa Moger svima je prisutnima objasnila ne samo zašto je kvalitetna strategija važna, od one koja je potrebna za razvijanje vlastitoga posla pa sve do stvaranja strategija za klijente, nego je polaznike i primjerima iz svoga iskustva podučila i kako klijentima reći da njihova strategija ne funkcionira, a onda i kako da od kompleksnog procesa razrade strategije nastane jednostavan i savršeno jasan akcijski plan.

Za kraj, Louisa je svima poručila da nema kvalitetne strateške perspektive dok ne napravimo koji (kilo)metar u klijentovim cipelama i ne osvijestimo njegove potrebe, probleme, a samim time rješenja za nezadovoljstva. Kao šećer na kraju, svi su naši vrli stratezi dobili ono što nisu ni znali da im je potrebno – a to je alat još bolji od SWOT analize.

A vidjeli smo i da vješto mobitelima hvatate slajdove pa smo Louisu zamolili da nam svima za uspomenu (i dugo sjećanje) pokloni svoju prezentaciju! Ah, male stvari čine sretnoga stratega.

O radionici

Poslovanje ponekad nalikuje na igru šaha – zahtijeva razmišljanje 20 poteza unaprijed. Ako ste se pitali kako držati korak s promjenjivim potrebama kupaca te kako prilagoditi poslovne strategije koje će biti dugoročno efikasne, ova HOWtoWOW radionica bile je tu za vas da naučite kako odigrati poslovni šah mat.

Kupci znaju što žele, a njihove su potrebe sve kompleksnije. Upravo je zato ova radionica uživo bila savršena prilika za svakog tko želi biti u prednosti kad pričamo o strategiji – promjenom iz taktičkog u strateški način razmišljanja zasjat ćete u očima klijenata!

Radionica je bila dizajnirana tako da ne izlaže suhoparne činjenice o strategijama, već kroz brojne primjere realnih slučajeva pomaže razviti sposobnost strateškog razmišljanja cijelog tima, ali i klijenata. Naučili smo razumjeti hijerarhiju strateških odluka, koje modele koristiti za izvrsno strukturiranje planova i prijedloga te kako prepoznati već u briefu je li strategija dovoljna snažna ili ju je potrebno prilagoditi.

Naučili smo na vrijeme prepoznati izazove strateškog razmišljanja i smireno razrađivati nove ideje na lovorikama kojima će vas obasipati klijenti.

Ako nešto znamo, najbolji potez bio vam je dolazak na ovu radionicu.

 

KOME JE OVA RADIONICA BILA  NAMIJENJENA?

Radionica je bila namijenjena stratezima, oglašivačima, planerima i accountima, i ostalima koji upravljaju brendom i shvaćaju koja je moć kvalitetnog insighta u strateškom planiranju.

O predavačici

Organizacije i pojedinci o Louisi govore samo najbolje. Motivira ih njezin prirodni entuzijazam, a uz njezinu pomoć oblikovali su i jasnu viziju za vlastiti napredak i napredak organizacije. Louisina tajna je u potpuno drukčijem pristupu oglašavanju i ostvarivanju prihoda. Konkretnije, Louisa pomaže organizacijama da shvate da je pristup orijentiran korisnicima ključan za ostvarivanje konkurentnosti.

Ova stručnjakinja za strategiju, iskusna konzultantica, mentorica i trenerica zna kako razlikovati bitno od nebitnog i usredotočiti se na probleme koji čine stvarnu razliku za pojedinca i organizaciju. Njezina područja interesa vrlo su široka i radila je diljem svijeta, a najviše iskustva ima s malim i srednjim poduzećima. Ona stvarno razumije s kojim se izazovima svakodnevno morate suočavati, a zna i koje prilike apsolutno morate iskoristiti.

Agenda

18. 10. 2022. (utorak)

10:00 - 10:15

Registracija

10:15 – 11:45

Session 1

11:45 – 12:00

Coffee break

12:00 – 13:30

Session 2

13:30 – 14:30

Lunch break

14:30 – 16:00

Session 3

16:00

The end

Priznanje za znanje

Polaznici ove radionice dobili su potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o strateškom razmišljanju.

Lokacija

Imago Ogilvy

Ulica grada Vukovara 271, 10 000, Zagreb