18.11.2019.
Adrian Wheeler

B2B PR Media Writing – How to Win Over the Media

O radionici

Bavite se odnosima s javnošću i želite producirati business-to-business materijale za medije, a da pritom budu jednako interesantni i atraktivni kao i nagrađivane business-to-customer priče?

Naučit ćemo kako istraživati i koncipirati B2B priče koje će osvojiti i novinare te ih potaknuti da ih objave sve bez razmišljanja. Vodeći se upravo novinarskim praksama, uspješno ćemo prilagođavati B2B priče bilo poslovnim, tehničkim i strukovnim medijima ili općoj javnosti te shvatiti što B2B mediji zapravo žele od sadržaja koji dobivaju na dnevnoj bazi.

Držimo se starog, provjerenog para – teorije i prakse. Proći ćemo teorijsku podlogu, primjere iz prakse, a sve kako bismo praktične vježbe koje će se doticati vijesti, medija, case studyja i plasiranja priča odradili najbolje što znamo.

Što će osvojiti klijente? Koji elementi čine priču vrijednom objave? Kako i najslabiju priču učiniti privlačnom? Sve ćemo saznati. A svaka vaša priča u budućnosti bit će objavljena.

 

KOME JE RADIONICA NAMIJENJENA?
Dobrodošli ste svi – stručnjaci odnosa s javnošću, PR juniori, seniori i ostali koji žele osvajati javnost, ali i novinare svojim tekstovima.

O predavaču

Adrian Wheeler bivši je predsjednik PRCA-e, najveće organizacije stručnjaka za odnose s javnošću, CIPR-e te GCI Europe za cijelu grupaciju, a trenutno je neizvršni direktor čak pet konzultantskih tvrtki.

Osnivač je vlastite tvrtke Sterling Public Relations, koja se ubrzo nakon osnivanja našla na listi top 10 konzultantskih tvrtki u UK-u. Taj je uspjeh prepoznala i Grey grupacija, u sklopu koje Sterling PR djeluje više od 30 godina. Pod njegovom palicom Grey se proširio na 28 ureda diljem Europe s 53 međunarodna klijenta. Adrian Wheeler ujedno je partner u Agincourt komunikacijama, a zbog svojeg neizmjerno bogatog iskustva izuzetno je tražen trener na radionicama koje se dotiču medijskih treninga, kriznog komuniciranja i odnosa s medijima. Nagrađen je posebnom nagradom Sir Stephen Tallents Medal za izvanredan doprinos struci odnosa s javnošću.

Agenda

18. 11. 2019. (ponedjeljak)

09:00 – 09:15

Registracija

09:15 – 10:45

Session 1

10:45 –11:00

Coffee break

11:00 – 12:30

Session 2

12:30 – 13:30

Lunch break

13:30 – 15:00

Session 3

15:00

The end

Priznanje za znanje

Polaznici ove radionice dobit će potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o odnosima s javnošću u B2B sektoru.

Lokacija

Algebra LAB

Vukasovićeva 1, 10 000 Zagreb

QUEEN OF PARADE / IZVRŠNA DIREKTORICA

Dunja Ivana Ballon

IN CHARGE / VODITELJICE PROJEKTA

Jelena Babić i Helena Fuker

WITH A BIG HELP OF / ART DIREKTORICA

Natalija Najjar