10.12.2020.
Tish Mousell

Time Management or How to Achieve More by Doing Less powered by Mastercard

O radionici

(Ne)efikasan time management – izvor većine frustracija. Želimo postići najbolje rezultate, kvalitetno balansirati projektima te minimizirati uzroke stresa, a pritom uspješno sakriti činjenicu da smo Doctor Strange. Ne treba nam supermoć – trebala nam je ova radionica.

Svatko funkcionira na svoj način, a na ovoj radionici saznali smo kako planirati i prioritizirati radne zadatke pomoću šest metoda. Priznali smo si kako nam je u ovo doba home officea ovo itekako potrebno. Dotaknuli smo se tehnika za što uspješnije upravljanje vremenom i poslom, kako da se koncentriramo na prioritete, stvaramo smislene i učinkovite to-do liste… U samo dva sata naučili smo mnogo, a to-do lista ove radionice glasila je:

– prepoznavanje nesvjesne nesposobnosti do sposobnosti

– zašto i kada je najbolje raditi to-do liste

– šest metoda za postavljanje prioriteta

– eliminiranje prepreka u izvršavanju zadataka

– tehnike koncentracije na prioritete

– implementiranje naučenih tehnika

Tish Mousell skoro pa je magistrirala koncept online radionica, a na ovoj, prvoj online HOWtoWOW radionici iz udobnosti naših kućnih ureda naučili smo kako pametno raspolagati vremenom, posebice u kontekstu rada od doma.

 

Powered by 

Ulaganje u znanje nikad ne staje, a istu misao dijeli i partner ove radionice Mastercard. Kako tvrtka koja kontinuirano ulaže u neprocjenjiva iskustva, svi korisnici Mastercarda ovoj radionici mogli su prisustvovati potpuno besplatno!

 

KOME JE RADIONICA BILA NAMIJENJENA?
Kvalitetno upravljanje vremenom ne poznaje funkcije, iskustvo i odjele. Dobrodošli su svi!

O predavaču

Rijetko koji predavač nakon održane edukacije osvaja toliko neobičnih i pomalo ekscentričnih epiteta koliko Tish Mousell. Žena koju nazivaju jednom od najzabavnijih i najenergičnijih predavačica zahvaljujući bogatom radnom iskustvu izuzetno dobro razumije industriju. Među najpopularnijim je svjetskim trenerima te redovito drži edukacije u vodećim organizacijama među kojima su Adam&EveDDB (najbolja agencija na svijetu 2018. godine po Cannesu), najjače agencijske mreže kao što su Publicis, Starcom i W+K, veliki međunarodni klijenti poput Vodafonea, Harrodsa, Manchester Uniteda i mnogi drugi.

Agenda

10. 12. 2020. (četvrtak)

9:55-10:00

Uključivanje u poziv

10:00 - 11:00

Session 1

11:00 - 12:00

Session 2

12:00

The end

Priznanje za znanje

Polaznici ove radionice dobit će potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o time managementu.

Lokacija

Zoom meet

Pristupni link svi će korisnici dobiti tijekom registracije.