2.3.2020.
Tish Mousell

Time Management or How to Achieve More by Doing Less

O radionici

(Ne)efikasan time management – izvor većine frustracija. Želimo postići najbolje rezultate, kvalitetno balansirati projektima te minimizirati uzroke stresa, a pritom uspješno sakriti činjenicu da smo Doctor Strange. Ne treba nam supermoć – treba nam ova radionica.

Svatko funkcionira na svoj način, a na ovoj radionici saznat ćemo kako planirati i prioritizirati radne zadatke pomoću sedam metoda utemeljenih na različitim osobnostima i raznolikim radnim metodama. Dotaknut ćemo se individualnih tehnika za što uspješnije upravljanje vremenom i poslom, povećanje koncentracije, stvaranje smislenih i učinkovitih to-do listi te metoda eliminacije raznih faktora koji negativno utječu na kvalitetu našeg rada.

Vrijeme je da preuzmemo odgovornost za način na koji funkcioniramo. Proći ćemo put od nesvjesne nesposobnosti do nesvjesne sposobnosti. Naučit ćemo kako reći “ne” i pritom se nikome ne zamjeriti (Tish odgovorno tvrdi da je to moguće).

 

KOME JE RADIONICA NAMIJENJENA?
Kvalitetno upravljanje vremenom ne poznaje funkcije, iskustvo i odjele. Dobrodošli ste svi!

O predavaču

Rijetko koji predavač nakon održane edukacije osvaja toliko neobičnih i pomalo ekscentričnih epiteta koliko Tish Mousell. Žena koju nazivaju jednom od najzabavnijih i najenergičnijih predavačica zahvaljujući bogatom radnom iskustvu izuzetno dobro razumije industriju. Među najpopularnijim je svjetskim trenerima te redovito drži edukacije u vodećim organizacijama među kojima su Adam&EveDDB (najbolja agencija na svijetu 2018. godine po Cannesu), najjače agencijske mreže kao što su Publicis, Starcom i W+K, veliki međunarodni klijenti poput Vodafonea, Harrodsa, Manchester Uniteda i mnogi drugi.

Agenda

2. 3. 2020. (ponedjeljak)

8:45 – 9:00

Registracija

9:00 – 9:30

Welcome coffee

9:30 – 10:45

Session 1

10:45 – 11:00

Coffee break

11:00 – 12:30

Session 2

12:30 – 13:30

Lunch break

13:30 – 14:45

Session 3

14:45

The end

Priznanje za znanje

Polaznici ove radionice dobit će potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o time managementu.

Lokacija

Algebra LAB

Vukasovićeva 1, 10 000 Zagreb

QUEEN OF PARADE / IZVRŠNA DIREKTORICA

Dunja Ivana Ballon

IN CHARGE / VODITELJICE PROJEKTA

Jelena Babić i Helena Fuker

WITH A BIG HELP OF / ART DIREKTORICA

Natalija Najjar