8.11.2022.
David Cuen

How to Bring People Together Through Social Media

O radionici

Uvijek kada pomislite da sve znate o misteriji zvanoj društvene mreže, pronađe se neka nova prepreka zbog koje morate šefu objašnjavati pad reacha i engagementa. Toj je priči došao kraj ovom HOWtoWOW radionicom Davida Cuena, marketinškog stručnjaka koji će vam otkriti sve tajne social media engagementa kako biste kreirali pamtljiv sadržaj te izgradili snažan i dugoročan odnos sa svojom online zajednicom.

Stvaranje engagementa postalo je esencijalno u digitalnom svijetu jer društvene mreže definiraju uspjeh brenda. Radeći kao Marketing Executive, David je iz prve ruke naučio kako prodrijeti u um ciljane publike i primijeniti to znanje radi povezivanja ljudi i brendova. Na ovoj radionici imate jedinstvenu priliku upiti sve Nickovo znanje i naučiti pravu vrijednost engagementa, ključne principe komuniciranja s pratiteljima i kako se istaknuti u uzburkanim vodama društvenih mreža.

 

KOME JE OVA RADIONICA NAMIJENJENA?

Od ove će radionice imati koristi agencijaši i oglašivači koji žele naučiti kako povećati engagement i kreirati učinkovitu strategiju za stvaranje kreativnog contenta za društvene mreže.

O predavaču

David Cuen (Photo: Domestika)  marketinški je genijalac koji, prethodno za Instagram i BBC, a sada za Booking.com, svakodnevno predvodi svjetske timove content creatora te stvara svrhovite strategije s isključivo najkvalitetnijim rezultatima!

Nije lako skupiti preko 20 godina iskustva u strategijama community buildinga, brand marketinga i tržišnih komunikacija, a Nick je sve to radio za globalne kompanije poput BBC-a, gdje je sa svojim timom stvarao i nadgledao strategiju društvenih mreža na 29 jezika, i Instagrama, gdje je vodio Community Channel kanale i koordinirao PR tim za osiguravanje brand engagementa.

Sada ga je profesionalni put doveo u Booking.com, gdje je kao Director of Content Communities zadužen za sav content koji brend stvara i komunicira, a kaže da je najsretniji kada uspije integrirati poslovne ciljeve s različitim kulturama, vremenskim zonama i jezicima.

Priznanje za znanje

Polaznici ove radionice dobit će potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o stvaranju contenta na društvenim mrežama.