29.1.2024.

HOWtoWOW akademija opet je pokazala zašto je njezini polaznici toliko vole!

 

Posljednja radionica ove sezone tematski je savršeno zaokružila deseto izdanje HOWtoWOW akademije jer je, nakon što smo razvili niz vještina, posljednji korak bio sva prikupljena znanja iskoristiti za razvoj leadershipa. Sarah Taylor na finalnoj radionici uspješne sezone ostavila nas je žednima napredovanja i napunila nas motivacijom, a mi ćemo vam izliječiti znatiželju i možda potaknuti nostalgiju kratkim pregledom svega što smo prošli zajedno.

Oborili smo vas s nogu!

Deseta sezona bila je posvećena osobnom razvoju koji se izravno reflektira kao profesionalni uspjeh. Obuhvatili smo najvažnija područja industrije – storytelling, osnove umjetne inteligencije, korištenje njezinih alata, employer branding i leadership. A ako smijemo skromno primijetiti, feedback polaznika pokazuje da smo još jednom pogodili u sridu.

Svjedodžba iz snova

Sezonu edukacija otvorili smo s Allisterom Frostom, koji nam je objasnio kako da se pripremimo za budućnost; s Ravidom Kuperbergom, najbolje ocijenjenim predavačem ove sezone, otkrili smo tajnu storytellinga, a onda su na red došle dvije radionice o umjetnoj inteligenciji. Stručnjakinje Charida Dorder i Victoria Rusnac dale su detaljan pregled svega što moramo znati o AI-ju. Nakon radionice Jenni FIeld o employer brandingu naučili smo kako ukrotiti kaos, a za kraj smo sačuvali Sarah Taylor i njezin nezaobilazan workshop o leadershipu.

I ove ste godine naše predavače nagradili samim peticama! Ukupno ste ih ocijenili s visokih 4,84, njihove prezentacije s 4,7, a cjelokupne su radionice zaradile zavidnu ocjenu 4,74. Drago nam je da smo vam se svidjeli, a sljedeće godine očekujte samo bolje i kreativnije – vidimo se!

Što je sljedeće?

Nakon deset sezona možemo samouvjereno reći da nismo samo stariji, već i mudriji, pa nam je svima zajedno u sljedećem izdanju samo nebo granica! Do tada uživajte u galeriji najboljih trenutaka.