4.9.2019.

[SUMMER EDITION @ RASTOKE] How to Be More You and Grow Your Business by Mark Shayler

4,91

Predavač

4,59

Sadržaj

4,83

Sveukupna ocjena radionice

100%

Preporuka radionice

Ako želimo biti najbolji lideri, prvo trebamo biti najbolja verzija sebe.

Mark Shayler je uz zvukove zapanjujućih rastočkih slapova ispunio glavni cilj radionice – naučili smo kako izbrusiti svoje liderske talente pogledom u dubinu. Interaktivne vježbe natjerale su nas da preispitamo vlastite vrijednosti te pritom pomogle da odagnamo vlastite strahove, smanjimo razinu anksioznosti i prionemo na nove izazove usredotočeniji nego ikad!

Osim što se pokazao kao beskrajno energičan predavač, Mark nam je pokazao i svoju commando stranu. Hrabro se bacio u hladnu rastočku vodu i spasio nestašne mobitele. Naučili smo kako osvijestiti naše kvalitete, no apsolvirali smo još jednu vrijednu lekciju: Watch your bag!

Djelić atmosfere pogledajte u galeriji.

 

Foto: Lorna Kijurko

O radionici

Koncept liderstva ubrzano se mijenja. Biti efikasan, voditi humano uz visoko razvijene emocionalne vještine i tako zaraditi tuđe povjerenje važnije je, ali i teže nego ikad.

Zar je itko povjerenje stekao urlanjem na druge? Povjerenje je čarolija koja stvara ozračje za najkreativnije, najatraktivnije i genijalne ideje. Kako bi vas drugi pratili i vjerovali vam, prvo morate biti najbolja verzija sebe. A kako?

E tu je uskočila ova radionica! Pomogla vam je izbrusiti liderski talent, otkriti što koči vaš tim i usmjeriti vas da zajedno ostvarite dosad nezamisliva postignuća.

Bilo je puno pitanja:

• Zašto kontinuirano ponavljamo pogreške i kako stati?
• Kako izbrusiti svoje liderske talente?
• Zašto je predah jednako važan kao i akcija?
• Kako okupiti ljude oko sebe i zaraditi njihovo povjerenje?
• Zašto trebamo više lidera, a manje šefova?

Mark Shayler dao je odgovore.

Ova radionica pomogla vam je da osvijestite svoje kvalitete, konkretnim metodama nabildate samopouzdanje, uvjerite se u to da možete biti fantastični lideri i s timom napraviti genijalne stvari za svoj biznis.

Ovaj put smo pobjegli od konferencijskih dvorana i potražili inspiraciju u ugodnom ambijentu pored slapova. Radionica se održala u Rastokama u dva termina, 4. i 5. rujna 2019.

HURA slavi 20 godina, HOWtoWOW slavi 50 radionica, a na vama je da s nama slavite znanje! Ovo ni po čemu nije bila uobičajena radionica. Tjerala vas da preispitujete sebe i svoje postupke u svjetlu napretka i novih izazova.

Ovo je bio najinteraktivniji HOWtoWOW dosad, koji je pritom bio i unplugged – nije bilo čak ni projektora. Mark je pritom poručio: „The only thing that will be projected is the new you.“

 

KOME JE RADIONICA BILA NAMIJENJENA?
Svima koji ne žele biti šefovi i menadžeri, nego omiljeni predvodnici inovacija.

O predavaču

Mark Shayler stručnjak je za inovacije i poduzetništvo te jedan od najkarizmatičnijih britanskih govornika, kojeg i naša publika doslovno obožava!

Reputaciju je stekao razmišljajući brzo i angažirajući publiku diljem svijeta. Amazon, Nike, Coca Cola, Unilever, Proctor and Gamble te IKEA samo su neke među brojnim globalnim tvrtkama s kojima je Mark Shayler radio.

Kad nije na pozornici, radi kao konzultant i tvrtkama pomaže stvoriti nenadmašne strategije, proizvode i poslovne modele. Pomoći će vam da prevladate jaz između onoga što jeste i onoga što biste trebali biti – stoga ne čekajte, nego dođite na njegovu radionicu.

Agenda

Dva termina: 4. 9. ili 5. 9. 2019. (srijeda ili četvrtak)

7:45 – 8:00

Okupljanje polaznika

8:00 – 10:00

Organizirani prijevoz do Rastoka

10:10 – 10:40

Kava + štrudli

10:40 – 10:55

Obilazak Rastoka

10:55 – 11:00

Registracija

11:00 – 12:30

Radionica – 1. dio

12:30 – 12:45

Pauza

12:45 – 14:15

Radionica – 2. dio

14:20 – 15:20

Ručak

15:20 – 16:30

Druženje i slobodno vrijeme

16:45 – 18:45

Organizirani povratak u Zagreb

Napomena: u cijenu radionice uračunati su svi troškovi, uključujući prijevoz, kavu i obrok.

Priznanje za znanje

Polaznici ove radionice dobili su potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o leadershipu.

Lokacija

Slovin Unique Rastoke

Rastoke 25b, 47240, Slunj