6. 12. 2018.
Mark Clark

How to Win a Pitch?

O radionici

U svijetu u kojem prosječna agencija osvaja jedan na tri pitcha, ona agencija koja svojim superiornim nastupom uspije nadmašiti taj standard, u startu će imati prednost nad ostalima na tržištu.

Kao nezaobilazni dio agencijskog života, pitchevi u jednakoj mjeri mogu transformirati ili uništiti agenciju. How To Win a Pitch radionica fokusira se na optimiziranje vašeg pitch procesa uz pomoć konzultantske tvrtke specijalizirane upravo za to – dobivanje novih klijenata i rast poslovanja. S vama ćemo proći sve što znaju o osvajanju pitcheva, napraviti pitch audit, profilirati potencijalne pitcheve te analizirati različite pobjedničke tipove pitcheva.

Zajedno ćemo revidirati pitching proces te usprkos vašim postojećim iskustvima, izgraditi efikasniji način za dobivanje novih poslova.

 

KOME JE RADIONICA NAMIJENJENA?

Radionica je namijenjena direktorima, client service direktorima, account direktorima i drugima koji se osjećaju kao direktori i koji se spremaju na osvajanje tržišta, pitch po pitch.

O predavaču

Kroz edukacije, savjetovanja i druge konzultantske usluge, Mark Clark je do sada pomogao osvojiti preko 100 milijuna funti vrijednih pitcheva za više od 400 agencija s kojima JFDI radi.

Kao partner u JFDI-ju, konzultantskoj tvrtki specijaliziranoj za marketing i komunikacije s ciljem pružanja pomoći agencijama prilikom akvizicije novih klijenata i rasta poslovanja, zbog svojih uspjeha u agencijskoj zajednici, Mark je poznatiji kao Pitch Doctor. Pomaže u boljoj konverziji pitcheva, ali i rastu poslovanja kod postojećih klijenata. U marketinškoj industriji već je dugi niz godina, a proveo ih je u agencijama te stekao iskustvo vođenja brendova kao što su Coca-Cola, Cadbury, Nestle, GlaxoSmithKline, Durex i mnogi drugi.

Agenda

6. 12. 2018. (četvrtak)

09:00 - 09:15

Registracija

09:15 - 10:45

Session 1

10:45 - 11:00

Coffee break

11:00 - 12:30

Session 2

12:30 - 13:30

Lunch break

13:30 - 15:00

Session 3

15:00

The end

Priznanje za znanje

Polaznici ove radionice dobit će potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o osvajanju novih poslova.

Lokacija

Algebra LAB

Vukasovićeva ul. 1, 10000 Zagreb

QUEEN OF PARADE / IZVRŠNA DIREKTORICA

Dunja Ivana Ballon

IN CHARGE / VODITELJICA PROJEKTA

Jelena Babić

MALA OD ZAREZA / ASISTENT NA PROJEKTU

Lana Stjepanović

WITH A BIG HELP OF / ART DIREKTORICA

Natalija Najjar