25.8.2022.
Aljoša Bagola

How to Burn Out powered by Mastercard

4,95

PREDAVAČ

4,84

PREZENTACIJA

4,89

SVEUKUPNA OCJENA RADIONICE

100 %

PREPORUKA RADIONICE

Svi su zadaci hitni….

…a mi smo na ovoj radionici internalizirali da stalno trebamo biti na raspolaganju i u konstantnom grču od onoga što slijedi. Moderne tehnologije nametnule su nam teret stalne dostupnosti drugima, kaže Aljoša.

Zato pamtimo njegove upute: recite ne ispričavanju jer niste odgovorili odmah na sve (i umjesto toga zahvalite na strpljenju), recite ne notifikacijama, usporite, uživajte u svom obroku bez gledanja u zaslon dok žvačete i vježbajte zahvalnost za male stvari.

Prezentaciju s radionice možete preuzeti ovdje, a vidimo se već 18. listopada na radionici Louise Moger o strateškom razmišljanju!

 

O radionici

Mentalno zdravlje zaposlenika, kolega i nas samih mora biti prioritet u suvremenom poslovnom svijetu. Upravo je to bila tema nove HOWtoWOW radionice u suradnji s Mastercardom i Aljoše Bagole – da, tog Aljoše Bagole, slovenskog kreativnog direktora desetljeća, autora bestsellera „Kako pregorjeti i uzeti život u svoje ruke“, kolekcionara prestižnih strukovnih nagrada, profesionalca koji razumije naše probleme jer ih je i sam prošao, a sada i HOWtoWOW predavača!

Radionica se održala uživo 25. kolovoza 2022. u Rougemarin Parku, a sigurni smo da će vas je zelenilo i svježi zrak ponukalo da što bolje upijete Aljošino znanje. Evo kako je to izgledalo:

1. Kako funkcionira ljudska psiha, kako usvojeni psihološki modeli utječu na naše ponašanje te kako se suvremena tehnologija odražava na naš well-being.

2. Dopustimo si biti kreativni. Zato smo se na drugom dijelu radionice fokusirali na tehnike produktivnog razmišljanja i razotkrili misterij kvalitetnog storytellinga i kreative koje će kao magnetom privlačiti strukovne nagrade.

3. Kako bismo došli do kvalitetnog života, neizbježan je deep dive u unutarnji svijet. Kada se suočimo s duboko ukorijenjenim modelima ponašanja, došli smo na korak do kreativnog izobilja i osobnog zadovoljstva. Uz opuštene rasprave i korisne zaključke, ovaj posljednji dio bio je idealan završetak radionice.

 

Powered by 

  • Ekskluzivni paketi kotizacija 1+1 i za ovu se HOWtoWOW radionicu mogli su se nabaviti na platformi Priceless.comiskoristite priliku i uzmite dvije kotizacije po cijeni jedne! 
  • Uz nezaboravno iskustvo, korisnici Mastercard kartica koji kupe paket kotizacija (1+1) dobili su na poklon Aljošin bestseller “Kako pregorjeti i uzeti život u svoje ruke” i poseban koktel koji je za njih pripremio poznati koktel-majstor Filip Lipnik.

 

KOME JE OVA RADIONICA NAMIJENJENA?

Mentalno zdravlje fokus je svih brendova, poslodavaca i businessa uopće. Zato je ova HOWtoWOW radionica stvorena za sve koji žive i rade u suvremenom poslovnom svijetu, žele naučiti kako biti okej, prenijeti to znanje svom timu i postići učinkovitost bez burnouta.

O predavaču

Svoj utjecaj Aljoša Bagola gradi preko 20 godina, a u ta je dva desetljeća cijelu regiju obogatio velikim marketinškim projektima, best-selling knjigama i zanimljivim promišljanjima o kreativnosti. Proglašen je kreativnim direktorom desetljeća (ne, niste krivo pročitali) u Sloveniji, a poznat je i kao jedan od najboljih i najuspješnijih kreativaca cijele regije. S više od 150 strukovnih nagrada, Aljošin je kreativni rad zaista prepun iskustava i znanja koje sada nesebično dijeli s drugima i uči marketingaše diljem regije kako živjeti i raditi punim plućima.

 

 

Agenda

25. 8. 2022. (četvrtak)

12:00 – 12:15

Registracija

12:15 – 13:45

Session 1: How to be OK

13:45 – 14:30

Lunch break

14:30 – 15:15

Session 2: Creativity, please

15:15 – 16:00

Session 3: Happiness, please + Q&A

16:00

The end

Priznanje za znanje

Polaznici ove radionice dobili su potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o zdravoj produktivnosti.

Lokacija

Rougemarin Park

Ulica Frana Folnegovića 10, 10 000 Zagreb