25.8.2022.
Aljoša Bagola

How to Burn Out powered by Mastercard

O radionici

Mentalno zdravlje zaposlenika, kolega i nas samih mora biti prioritet u suvremenom poslovnom svijetu. Upravo će to biti tema nove HOWtoWOW radionice u suradnji s Mastercardom i Aljoše Bagole – da, tog Aljoše Bagole, slovenskog kreativnog direktora desetljeća, autora bestsellera „Kako pregorjeti i uzeti život u svoje ruke“, kolekcionara prestižnih strukovnih nagrada, profesionalca koji razumije naše probleme jer ih je i sam prošao, a sada i HOWtoWOW predavača!

Radionica će se održati uživo 25. kolovoza 2022. u Rougemarin Parku, a sigurni smo da će vas zelenilo i svježi zrak ponukati da što bolje upijete Aljošino znanje. Evo kako će to izgledati:

1. Kako funkcionira ljudska psiha, kako usvojeni psihološki modeli utječu na naše ponašanje te kako se suvremena tehnologija odražava na naš well-being.

2. Dopustimo si biti kreativni. Zato ćemo se na drugom dijelu radionice fokusirati na tehnike produktivnog razmišljanja i razotkriti misterij kvalitetnog storytellinga i kreative koje će kao magnetom privlačiti strukovne nagrade.

3. Kako bismo došli do kvalitetnog života, neizbježan je deep dive u unutarnji svijet. Kada se suočimo s duboko ukorijenjenim modelima ponašanja, došli smo na korak do kreativnog izobilja i osobnog zadovoljstva. Uz opuštene rasprave i korisne zaključke, ovaj posljednji praktični dio bit će idealan završetak radionice.

 

Powered by 

  • Ekskluzivni paketi kotizacija 1+1 i za ovu se HOWtoWOW radionicu mogu nabaviti na platformi Priceless.comiskoristite priliku i uzmite dvije kotizacije po cijeni jedne!
  • Uz nezaboravno iskustvo, korisnici Mastercard kartica koji kupe paket kotizacija (1+1) dobit će na poklon Aljošin bestseller “Kako pregorjeti i uzeti život u svoje ruke” i poseban koktel koji će za njih pripremiti poznati koktel-majstor Filip Lipnik.

 

KOME JE OVA RADIONICA NAMIJENJENA?

Mentalno zdravlje fokus je svih brendova, poslodavaca i businessa uopće. Zato je ova HOWtoWOW radionica stvorena za sve koji žive i rade u suvremenom poslovnom svijetu, žele naučiti kako biti okej, prenijeti to znanje svom timu i postići učinkovitost bez burnouta.

O predavaču

Svoj utjecaj Aljoša Bagola gradi preko 20 godina, a u ta je dva desetljeća cijelu regiju obogatio velikim marketinškim projektima, best-selling knjigama i zanimljivim promišljanjima o kreativnosti. Proglašen je kreativnim direktorom desetljeća (ne, niste krivo pročitali) u Sloveniji, a poznat je i kao jedan od najboljih i najuspješnijih kreativaca cijele regije. S više od 150 strukovnih nagrada, Aljošin je kreativni rad zaista prepun iskustava i znanja koje sada nesebično dijeli s drugima i uči marketingaše diljem regije kako živjeti i raditi punim plućima.

 

 

Agenda

25. 8. 2022. (četvrtak)

12:00 – 12:15

Registracija

12:15 – 13:00

Session 1: How to be OK

13:00 – 13:45

Lunch break

13:45 – 15:00

Session 2: Creativity, please

15:00 – 16:00

Session 3: Practical work + Q&A

16:00

The end

Priznanje za znanje

Polaznici ove radionice dobit će potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o zdravoj produktivnosti.

Lokacija

Rougemarin Park

Ulica Frana Folnegovića 10, 10 000 Zagreb