16.5.2019.

Konfeti na kraju WOW sezone omiljene HOWtoWOW akademije

 

Na posljednjoj, ujedno jubilarnoj 50. radionici HOWtoWOW akademije, pod shredderskim vodstvom dizajnerskog dua DR.ME spoznali smo kreativnost i zaključili da nije toliko bitan finalni produkt koliko sam proces pa smo radove na kojima smo vrijedno radili i tražili kreativnost bezbrižno poslali u paper shredder. Dobili smo konfete i inspiraciju koja će nas držati do iduće sezone radionica.

 

WOW sezona

U ovoj, sedmoj sezoni pucali smo samo visoko! Pokrili smo doista sve – od strategije, poslovanja, PR-a, dizajna, client-whisperinga pa do kreativnosti i ideja koje će vam pružiti trenutnu inspiraciju. A sudeći po zadovoljstvu polaznika, na svoja su se radna mjesta svi vratili itekako inspirirani.

Petice posvuda!

Predavači su ove sezone sveukupno ocijenjeni s 4,88, gotovo čistom peticom, njihove prezentacije s 4,67, a cjelokupna sezona nosi visokih 4,76! Od prijavljenih 541 polaznika, njih 99 % rado bi vam preporučilo HOWtoWOW akademiju pa, poslušajte ih i dođite nam na jesen!
Ugostili smo donedavnog vodećeg Googleovog kreativca Patricka Collistera, poznatog stratega Ravida Kuperberga iz tvrtke Mindscapes, stručnjakinju za krizno komuniciranje Emmu Ewing i druge, a titulu najboljeg predavača ove sezone odnio je Allister Frost s radionicom o content marketingu, za koju su mu polaznici dodijelili visokih 4,97! Opet petice!

Što sada?

Kako biste što prije dočekali osmu sezonu, prisjetite se trenutaka posljednje, slavljeničke radionice, no i onih prijašnjih.

 

Već sada vrijedno pripremamo novu sezonu kojom ćemo vas ponovo oduševiti. Vidimo se najesen na jednoj od najboljih edukacija u industriji!