26.10.2023.
Charida Dorder

How to Do AI with Swag

O radionici

Što je umjetna inteligencija, machine learning, a što deep learning? Kako se AI transformira u marketingu? Koji su najjednostavniji načini za integraciju, edukaciju i napredak uz pomoć AI-a za dugoročni uspjeh? AI više nije neka daleka znanstvena fantastika, već alat koji već sada može transformirati kako obavljamo svoj posao.

Krajnji je cilj umjetne inteligencije prepoznati moguće pogodnosti umjetne inteligencije i omogućiti pristup znanju svakom članu tima – jer smo poprilično sigurni da sada već svi znaju da ne smijemo ulagati samo u one na vodećim pozicijama. Da bi tim bio uspješan, svaki kotačić mora funkcionirati.  Charida će nam pomoći da naučimo što sve AI nudi, kako ga iskoristiti i implementirati da bi svaki taj kotačić bio deset puta efikasniji.

Isto tako, slobodno možemo zaboraviti na predavanja o tome kako će umjetna inteligencija zavladati svakim aspektom naših života. To već znamo. Ono što nam treba su konkretna znanja, top savjeti, inspirativni primjeri i najbolje prakse ove revolucionarne tehnologije. Charida će nam dati upravo to. Jer AI nigdje neće otići, stoga iskoristimo ovu radionicu da naučimo kako koristiti alate kao cheat sheet kada kreativnost zapne, ali i da se upoznamo s njihovim neizbježnim ograničenjima.

 

KOME JE OVA RADIONICA NAMIJENJENA?

Poziv upućujemo svima koji se žele upoznati s transformativnom tehnologijom umjetne inteligencije i naučiti sve o novoj ulozi marketinških stručnjaka u industriji.

 

O predavaču

Charida Dorder spas je za sve ljude koji su na Vi s tehnologijom jer na pristupačan način objašnjava kako koristiti umjetnu inteligenciju. Kao jedna od vodećih stručnjakinja u povezivanju marketinga i AI-a, svoju je karijeru podigla na višu razinu osnivanjem tvrtke AI Marketing Academy. Njezin je glavni cilj objasniti marketinškim timovima moć umjetne inteligencije i njezinu primjenu u poslovanju.

Nema osobe od koje bolje možete naučiti o AI-u – njezino bogato iskustvo obuhvaća više od 10 godina rada u marketinškoj industriji, a svoje znanje konstantno usavršava kao predavačica na renomiranom nizozemskom institutu Beeckestijn Business School. Članica je Human Capital/ESG Task Forcea, a svoje je znanje prenijela i na papir u knjizi AI in Marketing koja objedinjuje sve što je naučila u svojoj bogatoj karijeri.

 

Agenda

26. 10. 2023. (četvrtak)

10:00 - 10:15

Registracija

10:15 - 11:45

Session 1

11:45 - 12:00

Coffee break

12:00 - 13:30

Session 2

13:30 - 14:30

Lunch break

14:30 - 16:00

Session 3

16:00

The end

Priznanje za znanje

Polaznici ove radionice dobit će potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o korištenju umjetne inteligencije u marketingu.

Lokacija

Hotel Zonar

Trg Krešimira Ćosića 9, 10 000 Zagreb