26.10.2023.
Charida Dorder

How to Do AI with Swag

4,94

PREDAVAČ

4,94

SADRŽAJ

4,91

SVEUKUPNA OCJENA RADIONICE

100%

PREPORUKA RADIONICE

Savladati sve o umjetnoj inteligenciji? – CHECK!

Umjetna inteligencija i njezini alati jasniji su nam nego ikada prije. Charida Dorder ispunila je visoka očekivanja koja smo imali kada je obećala da će nam pokazati kako povezati umjetnu inteligenciju i marketing. Sudionici su došli opremljeni vlastitim laptopima i korak po korak, slijedeći Charidine upute, samostalno došli do zanimljivih marketinških ideja.

Od samog je početka Charida dala do znanja da će ovo biti interaktivna radionica u punom smislu te riječi, a sudionici su odmah krenuli sa stvaranjem vlastitog AI modela čime su došli u 1% populacije u komunikacijskoj industriji koja to zna.

Krajnji je cilj radionice bio pokazati sudionicima kako da stvore vlastitu marketinšku kampanju, a da im umjetna inteligencija napiše tekst i napravi vizuale i video. Sudionici su na radionici dobili nove ideje, znanje rada u ChatGPT-ju i Midjourneyju i ono što je najvrjednije od svega – naučili su da tajna dobre suradnje s umjetnom inteligencijom leži u kvalitetnim promptovima.

O radionici

Što je umjetna inteligencija, machine learning, a što deep learning? Kako se AI transformira u marketingu? Koji su najjednostavniji načini za integraciju, edukaciju i napredak uz pomoć AI-a za dugoročni uspjeh? AI više nije neka daleka znanstvena fantastika, već alat koji već sada može transformirati kako obavljamo svoj posao.

Krajnji je cilj umjetne inteligencije prepoznati moguće pogodnosti umjetne inteligencije i omogućiti pristup znanju svakom članu tima – jer smo poprilično sigurni da sada već svi znaju da ne smijemo ulagati samo u one na vodećim pozicijama. Da bi tim bio uspješan, svaki kotačić mora funkcionirati.  Charida nam je pomogla da naučimo što sve AI nudi, kako ga iskoristiti i implementirati da bi svaki taj kotačić bio deset puta efikasniji.

Isto tako, slobodno možemo zaboraviti na predavanja o tome kako će umjetna inteligencija zavladati svakim aspektom naših života. To već znamo. Ono što nam treba su konkretna znanja, top savjeti, inspirativni primjeri i najbolje prakse ove revolucionarne tehnologije. Charida nam je dala upravo to. Jer AI nigdje neće otići, a mi smo iskoristili ovu radionicu da naučimo kako koristiti alate kao cheat sheet kada kreativnost zapne, ali i da se upoznamo s njihovim neizbježnim ograničenjima.

 

KOME JE OVA RADIONICA BILA NAMIJENJENA?

Poziv je bio upućen svima koji se žele upoznati s transformativnom tehnologijom umjetne inteligencije i naučiti sve o novoj ulozi marketinških stručnjaka u industriji.

 

O predavaču

Charida Dorder spas je za sve ljude koji su na Vi s tehnologijom jer na pristupačan način objašnjava kako koristiti umjetnu inteligenciju. Kao jedna od vodećih stručnjakinja u povezivanju marketinga i AI-ja, svoju je karijeru podigla na višu razinu osnivanjem tvrtke AI Marketing Academy. Njezin je glavni cilj objasniti marketinškim timovima moć umjetne inteligencije i njezinu primjenu u poslovanju.

Nema osobe od koje bolje možete naučiti o AI-u – njezino bogato iskustvo obuhvaća više od 10 godina rada u marketinškoj industriji, a svoje znanje konstantno usavršava kao predavačica na renomiranom nizozemskom institutu Beeckestijn Business School. Članica je Human Capital/ESG Task Forcea, a svoje je znanje prenijela i na papir u knjizi AI in Marketing koja objedinjuje sve što je naučila u svojoj bogatoj karijeri.

 

Agenda

26. 10. 2023. (četvrtak)

10:00 - 10:15

Registracija

10:15 - 11:45

Session 1

11:45 - 12:00

Coffee break

12:00 - 13:30

Session 2

13:30 - 14:30

Lunch break

14:30 - 16:00

Session 3

16:00

The end

Priznanje za znanje

Polaznici ove radionice dobit će potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o korištenju umjetne inteligencije u marketingu.

Lokacija

Hotel Zonar

Trg Krešimira Ćosića 9, 10 000 Zagreb