1.3.2019.
Patrick Collister

How to Generate Better & Bigger Campaign Ideas?

O radionici

Ovu radionicu donosimo vam ravno iz Cannesa, najvećeg svjetskog festivala kreativnosti!

Broju 7 često se pridaju magična svojstva. Možda nije nužno bitan za smisao života, no postoji 7 dana u tjednu, 7 kontinenata, 7 svjetskih čuda… a također i 7 krovnih ideja u oglašavanju koje se odnose na kreativne koncepte koji se ponavljaju, iako možda na prvu nemaju jasno vidljivu poveznicu.

Collisterovih sedam ideja pružit će vam trenutnu inspiraciju, a jednom kada njegove razrađene modele razmišljanja počnete koristiti u praksi, na njima ćete kreirati svoje priče.

Ovo je jednodnevna radionica za kreativce koja je već dovela do osvojenih zlata u Cannesu i brojnih pitcheva, a pomoći će vam da brže generirate nove ideje!

 

KOME JE RADIONICA NAMIJENJENA?

Radionica je namijenjena copywriterima, dizajnerima i svim drugim kreativcima koji žele spriječiti kreativnu blokadu prije no što ona nastane.

O predavaču

Googleov donedavni kreativni direktor i vodeći kreativac za Googleov kreativni think-tank The ZOO, nakon ukupno šest radionica (uključujući i ovu!) i tri predavanja koje je održao na najvećem svjetskom festivalu kreativnosti – Cannesu Lionsu, dolazi u Zagreb na HOWtoWOW akademiju. Bivši vodeći kreativni direktor agencija poput Ogilvy&Mather London, član žirija u Cannesu te ponosni vlasnik brojnih nagrada među kojima je i niz lavova u Cannesu, idealna je osoba za WOW radionicu za sve kreativne direktore, dizajnere, copywritere i art direktore.

Uz to što drži neke od najhvaljenijih treninga diljem Europe za kreativce, Collister izdaje i uređuje Directory, magazin posvećen najboljim i najinovativnijim idejama iz oglašivačke industrije na svjetskoj razini. Godine 2017. izdao je knjigu “How to Use Creativity and Innovation in Business”. Zahvaljujući svojoj rječitosti, čest je predavač po konferencijama i festivalima u industriji.

Agenda

1.3.2019. (petak)

09:00 - 09:15

Registracija

09:15 - 10:45

Session 1

10:45 - 11:00

Coffee break

11:00 - 12:30

Session 2

12:30 - 13:30

Lunch break

13:30 - 15:00

Session 3

15:00

The end

Priznanje za znanje

Polaznici ove radionice dobit će potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o generiranju novih ideja.

Lokacija

Algebra LAB

Ilica 242, 10 000 Zagreb

QUEEN OF PARADE / IZVRŠNA DIREKTORICA

Dunja Ivana Ballon

IN CHARGE / VODITELJICA PROJEKTA

Jelena Babić

SIDEKICK / ASISTENT NA PROJEKTU

Helena Fuker

WITH A BIG HELP OF / ART DIREKTORICA

Natalija Najjar