7.6.2022.
Mark Shayler

Sustainable Innovation powered by Mastercard

4,97

PREDAVAČ

4,90

SADRŽAJ

4,86

SVEUKUPNA OCJENA RADIONICE

100%

PREPORUKA RADIONICE

U zelenoj raskoši o zelenim praksama…

… govorio je karizmatični Mark! Ovaj britanski stručnjak za održivi razvoj osvojio nas je raznim zrncima mudrosti, a moramo priznati da zelenilo koje nas je okruživalo definitivno nije odmoglo dojmu divnog edukativnog popodneva.

Na sebi svojstven način – kroz glazbene ere – Mark nam je osvijestio važnost održivog razmišljanja i djelovanja. Uz zvukove Elvisa Presleya i Adele te opuštajući ambijent The Garden Breweryja prošli smo teoriju i činjenice, ali potom i puno praktičnih zadataka, putem kojih smo naučili kako izbaciti iz glave piksele i fokusirati se na srca potrošača.

Da vam ovo ne bi iskustvo prebrzo isparilo iz pamćenja, škicnite fotke u galeriji te ponovno proživite ovu edukaciju s najviše ovacija, a Markovu prezentaciju možete preuzeti ovdje.

O radionici

Nije dovoljno samo raditi stvari na bolji način, trebamo raditi bolje stvari. Mark Shayler ovo je izjavio prije cijelog desetljeća i ta ga misao još uvijek prati. Super je to mantra, no kako provesti riječi u djela? E pa baš smo to saznali na ovoj HOWtoWOW radionici: koji su ekološki izazovi, kako vi i vaša tvrtka zagađujete okoliš te kako dobro napisati tvrdnju o prihvatljivosti proizvoda za okoliš i izbjeći greenwashing. Ova radionica, koja se uz podršku Mastercarda održala 7. lipnja 2022. u sunčanom ambijentu terase Garden Breweryja, pomogla nam je raskrinkati kako je moguće razviti nove proizvode, modele poslovanja i načine razmišljanja, a istovremeno čuvati okoliš.

Ovako stvari stoje: tvrtke i brendovi danas nemaju izbora nego razmišljati održivo, nulta stopa emisija svima nam je u interesu, održivi razvoj nije samo prolazan trend i došlo je vrijeme da krenemo dizajnirati za bolju budućnost. Lako je bilo učiti o tim stvarima uz personifikaciju karizme Marka Shaylera, a još lakše u magičnom prostoru Garden Breweryja. Nakon ove radionice neodrživost smo u svom uredu jednostavno bacili u koš označen natpisom “Za staromodne prakse” i prigrlili održivi razvoj kao svakodnevnu poslovnu rutinu.

 

Powered by 

  • Ekskluzivni paketi kotizacija 1+1 i za ovu su se HOWtoWOW radionicu mogli „ugrabiti“ na platformi priceless.com te su, već tradicionalno, rasprodani u rekordnom roku. Tako su po cijeni jedne dobili dvije kotizacije.
  • Uz nezaboravno iskustvo, korisnici Mastercard kartica koji kupe paket kotizacija (1+1) dobili su na poklon Markovu knjigu “Do Disrupt: Change the Status Quo. Or Become It.”

 

KOME JE OVA RADIONICA BILA NAMIJENJENA?

Radionica je bila namijenjena svim oglašivačima i agencijama koji vjeruju da održivi razvoj nije samo prolazan trend i misle da je bitno što ide u koju kantu.

O predavaču

Mark Shayler stručnjak je za inovacije i poduzetništvo te jedan od najkarizmatičnijih britanskih govornika, kojeg naša publika doslovno obožava. To potvrđuju najviše ocjene (5,0) njegovih coaching sesija i super rezultati!

Reputaciju je stekao razmišljajući brzo i angažirajući publiku diljem svijeta. Amazon, Nike, Coca Cola, Unilever, Proctor and Gamble te IKEA samo su neke među brojnim globalnim tvrtkama s kojima je Mark radio.

Kad nije na pozornici, radi kao konzultant i tvrtkama pomaže stvoriti nenadmašne strategije, proizvode i poslovne modele. Pomoći će vam da prevladate jaz između onoga što jeste i onoga što biste trebali biti – stoga ne čekajte, nego dođite na njegovu radionicu.

 

 

Agenda

7. 6. 2022. (utorak)

12:00 - 12:15

Registracija

12:15 - 13:00

Session 1

13:00 - 13:45

Lunch break

13:45 - 15:00

Session 2

15:00 - 16:00

Session 3

16:00

The end

Priznanje za znanje

Polaznici ove radionice dobit će potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o povezivanju održivog razvoja i poslovanja.

Lokacija

The Garden Brewery

Slavonska avenija 26/1, 10000, Zagreb